Gabina własnie się tak zastanawiałam czy to nie ty masz jutro tez wizytę:-)oczywiście kciuki będę trzymać i niech maleństwo się tak pięknie rozkroczny jak dziewczyna i oby mezus zdazył na wasza wizyte:-) hih mój mężuś miał mieć dziś wolne ale zadzwonili po niego i na 3 godziny musiał pojechać.. także morze ten dzień wolnego na jutro mu przełożą.. i będzie mógł sobie zobaczyć maleństwo na ekraniku..:-)
reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
Witam się już po sniadanku i przy herbatce z sokiem malinowym :-)
Oli jesteś szalona po trzykroć! Po pierwsze jak myłaś okna w styczniu to na pewno nie są takie brudne (należę do tych co nie cierpią ich myć), po drugie: myć w takie zimno...brrrr, po trzecie: myć tak z rana... (śpioch ze mnie ogromny)...;-)
Cokies &&& za udaną wizytę już zaciśnięte
Oli jesteś szalona po trzykroć! Po pierwsze jak myłaś okna w styczniu to na pewno nie są takie brudne (należę do tych co nie cierpią ich myć), po drugie: myć w takie zimno...brrrr, po trzecie: myć tak z rana... (śpioch ze mnie ogromny)...;-)
Cokies &&& za udaną wizytę już zaciśnięte

nadzieja!
Fanka BB :)
Witam dziewczyny !
Widze że niektóre to poranne ptaszki
a to chociaż do 8 lubie pospac
!
Pisałyście o wypróżnianiu - ja nie mam problemów. Zero zaparć. Oby tak dalej
A jeśli chodzi o pieszczotki to u mnie tak średnio ale nie dlatego że jest mi zle tylko jakiś dziwnie się czuje jak mam to robić z dzidzią w brzuszke hehe a co pożniej bedzie
W każdym bądz razie staram się to przezwyciężać bo mąż by mi zwariował ;-).
Trzymam kciuki za wizyte Cokies !!
Oli B. ubierz się ciepło do tych okien !!!
Pozdrawiam !
Widze że niektóre to poranne ptaszki
Pisałyście o wypróżnianiu - ja nie mam problemów. Zero zaparć. Oby tak dalej
Trzymam kciuki za wizyte Cokies !!
Oli B. ubierz się ciepło do tych okien !!!
Pozdrawiam !
biedroneczka1980
Cookies trzymam kciuki za wizytę
a85 powodzenia w urzędzie
Za oknem świeci ślicznie slońce, ale mi sie nadal nic nie chce dzis hehehe. Oli.B to masz kobietko energie dzis z tymi oknami
. Ja dzis jedynie przegląd kwiatów w domu robię, jeden fiołasek poczul wiosne chyba i zachcialo mu sie kwiatuchy puscić:-). Generalnie muszę porządki na balkonie zrobić i posiać w doniczki jakies kwiatuchy, by potem cos cieszylo oko
) tylko muszę męza chyba naklonić by pojechal ze mna po ziemie hehehe
a85 powodzenia w urzędzie
Za oknem świeci ślicznie slońce, ale mi sie nadal nic nie chce dzis hehehe. Oli.B to masz kobietko energie dzis z tymi oknami

Marcelinaa
ja też mam zasyfiałe okna, ale jeszcze nie "zwariowałam" jak Oli heheh
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Hej
A ja okienka już w piątek po południu umyłam
U nas takie ciepełko, że w słońcu jest ok. 16-18 stopni, więc aż nie chce się siedzieć na tyłeczku:-)
Co do intymnych spraw to Was dziewczyny podziwiam
Mi się prawie w ogóle nie chce... Choć jak już zaczniemy to nie powiem doznania są bardziej intensywne:]
A ja okienka już w piątek po południu umyłam
Co do intymnych spraw to Was dziewczyny podziwiam
Oli.B
Dziewczyny bo ja mam tak, że K jak zaczynaliśmy razem mieszkać pozwolił mi urządzać mieszkanie jak mi się podoba :-), postawił dwa warunki beż kolorów czerwonych (głównie chodziło o ściany i meble) i bez firanek i zasłon. No i mam puste okna, na razie nie mam nawet żaluzji więc nic mi tego syfu nie przykrywa. I dlatego mam taką obsesję oknową. :-) Umyłam już 2 reszta jutro, a ja idę ogarniać pokój drugi
Tonya
Zadowolona z życia :)
Oli ja mam w oknach tylko zasłony, które zasuwam na wieczór, w dzień są puste i jak słońce świeci to wszsytko widać (cały brud), ale olewam to bo nie cierpię myć okien...;-) Jednak co kobieta to inne zwyczaje...:-)
reklama
Witam się i ja jak zwykle ostatnia
Jem kanapki z nutellą i Was czytam.
U mnie piękny dzień dziś, słoneczko pięknie świeci
Kurcze ja też muszę się zabrać za okna, bo są tragiczne. Ja się zastanawiam jak Oli myła okna w styczniu, bo mi w grudniu marzły i nie pomagała woda z octem itd.
cokies trzymam za Ciebie kciuki i za siebie też bo koło 14 również wybieram się do lekarza. Powiem Wam, że się boję mimo, że byłam 2tyg. temu to jakoś mam stracha:-( Nie wiem jak będę wytrzymywać 4 tygodnie do kolejnenj wizyty.
Jem kanapki z nutellą i Was czytam.
U mnie piękny dzień dziś, słoneczko pięknie świeci

Kurcze ja też muszę się zabrać za okna, bo są tragiczne. Ja się zastanawiam jak Oli myła okna w styczniu, bo mi w grudniu marzły i nie pomagała woda z octem itd.
cokies trzymam za Ciebie kciuki i za siebie też bo koło 14 również wybieram się do lekarza. Powiem Wam, że się boję mimo, że byłam 2tyg. temu to jakoś mam stracha:-( Nie wiem jak będę wytrzymywać 4 tygodnie do kolejnenj wizyty.