reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Moja najlepsza przyjaciółka jest w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Po ponad roku starań:-) Ale się cieszę:-)
Pogratuluj jej i może zajrzy tu czasem pogadać z bardziej "zaawansowanymi";-) Poradzimy, powspominamy naszej ciąży początki, postraszymy dolegliwościami trzeciego trymestru:-)

Devi-ja kupiłam Dreft sensitiv dla dzieci i alergików i już w nim prałam ciuszki dla bobasa-ma bardzo delikatny,przyjemny zapaszek ale nie używałam już płynu do płukania bo dreft ma w sobie składnik który automatycznie zmiękcza tkaniny.
Jestem z niego zadowolona 1L. starcza podobno na 11 prań i koszt 10 zł. ja na 1 pranie w pralce z wsadem 5 kg. wlewam 1 zakręteczke od tej butelki z płynu.
Dziś maja mi przysłać kurierem fotel finke ,który zamówiłam do karmirnia malucha ,bo nie mam na czym karmić .Mam stół z krzesłami ale na krześle to niewygodnie karmić na wypoczynku w nocy też nie koniecznie,a tak zamówiłam sobie wygodny fotelik w kolorze venge i idealnie pasującą tkaniną do mojego wypoczynku-będzie wyglądać jak komplecik:tak:-już się nie mogę doczekać,a mąż jak wróci z pracki to będzie miał co skręcać :-)

LANA wklej potem fotkę tego fotelika:-)
Ja czekam na paczuszkę z pierdołkami dla młodego, jakiś kocyk i takie tam duperelki. Brakuje mi już bardzo mało rzeczy;-)

dominik-właśnie dzwonili do męża ,że za godz. przywiozą mi fotel :-) jak mąż skręci to wkleję fotke. Mi w sumie to brakuje wózka,łożeczka z materacykiem i pampersów.Kocyki i śliniaczki i takie tam inne ma przysłać mi moja przyjaciółka z Irlandi w prezencie,która zresztą na 20 maja ma termin cesarki :tak:.Obie starałyśmy się sporo czasu o 2 dziecko a zaszłyśmy prawie w tym samym czasie :-) mamy tylko różnicę 2 mies.:-)
Wklej też fotki jak przyjdzie paczucha :tak:

Witajcie Kochane!
Od czasu do czasu podczytuje Was i postanowiłam się odezwać.Widzę,że prężnie działacie,przygotowania do przyjścia Maluszków idą pełną parą-kupione wózki,ubranka...
Mój Szkrab rośnie sobie w brzusiu-daje o sobie znać, szczególnie jak Mamusia odpoczywa.
Wzięło mnie dziś na przemyślenia-może za trzy miesiące bedę juz trzymać Antka w ramionach...:happy2:Mąż twierdzi,że urodzę pod koniec lipca,ale ja jakoś nie jestem do tego przekonana,niech sobie siedzi w brzuszku i przyjdzie na świat jak Jemu się podoba-oczywiście nie 2 tyg po terminie :-D
Pogoda jest super,tylko te meszki...Jak tylko Córa się obudzi to idziemy na spacerek-po Tatusia do pracy.
Wiecie jeszcze niedawno zastanawiałam się jak to będzie w 27 tygodniu,a teraz...zastanawiam się jak to będzie w 35 :-D
Czas szybko ucieka-na co dzień tak tego się nie odczuwa,ale jak spojrzy się wstecz,to leci jak oszalały.
Pozdrawiam!

reklama
Do góry