reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A co do dziewczynki to miała być Lena albo Julia:-D a w szkole tez znałam tylko jedna jedyną Lene i bardzo mi się podobałao to, że ma takie orginalne inne imie!!!
a teraz Lena i Julia z Mają pierwszej trójce od 3 lat w imionach dla dziewczynek.. eh

BRY !

nagadałyście mi z tą glukozą.. a to smakowe było ! wypiłam z przyjemnością hehee o 14 jadę po wyniki.

reklama
Karolinkaz- witaj w klubie ja tez mam TYLKO TORBE a nic do niej, ale w tym gora w nastepnym tyg zaczne powoli sie zaopatrzac
Marcelina- fajnie ze to napisalas, glukoza jeszcze przede mna - pewnie teraz w czwartek dostane skierowanie, skoro ci udalo sie i twierdzisz ze to "jakbys zlizywala cukier z jakblecznika" to powinnam tez dac rade hehe

ide jesc truskawki- kupilm dzis caly kilogram! coraz tansze sa :-)

karolap ja dziś też się skusiłam i kupiłam kilogram i właśnie je wcinam i się zastanawiam czy coś zostawić ukochanemu bo takie pycha są ;-) u nas już za 8 zł kg pod samym domem sprzedają ! :-D

reklama
hej Wam ..
Marrcelina fuj dla mnie glukoza to porazka;/
ja dalelj w kiepskim nastorju coraaz wiecej zmartwien na glowie.. no ale co wam bede smecic kazdy ma probelmy....
Jesli chodzi o najstarsza ciaze to jest Lana
Oli gratki z 3 z przodu:-)
Lana ja tez jestem przerazona ale jednoczesnie chcialabym byc po....
Aha Akutan piekne masz cudenka;-)

Ostatnia edycja:
Do góry