• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

DOMIONIC to ja pytalam o morze i wypoczynek, a na ile jedziesz? ciezko bylo znalezc miejsca noclegowe?
Jadę tylko na weekend, nie było problemu z miejscami. Problem był tydzień temu z uwagi na długi weekend. A w Międzywodziu byłam z miesiąc temu, anulek ma nawet zdjęcie z tamtejszej plaży ode mnie:-)

Mucha[/B] Ty to jak Ufoludek, wszystko nie tak:-D
\
To wina pudelka.....

Kasica gratulację. Niech Grzesiu chowa się w domku jak najlepiej:-)

Dzisiaj myślałam, że z brzuchem pobiję kobietę w szpitalu. Miałam mieć badanie krwi, kolejka do laboratorium na kilkanaście osób. Przede mną skierowanie od ginka dostała taka młodziutka dziwczyna w bliźniaczej ciąży (miała mieć dzisiaj krzywą cukrową). Schodzę gdzieś po 5 minutach za nią do laboratorium, patrzę a ona biedna stoi na końcu kolejki. Pytam się co tu robi to mi powiedziała, że te panie z przodu nie chcą jej puścić pierwszej. Narobiłam rabanu. O mało co nie pobiłam jakiejś blondi i jej matki, wepchnęłam młodą z bliźniakami do gabinetu zabiegowego a pani blondi na pożegnanie życzyłam ciąży z mega opuchlizną rąk i nóg, cukrzycą ciążową, rwą kulszową, bólami krzyża, wieczną zgagą, skurczami nie pozwalajacymi wstać i obustronnym zepsołem cieśni nadgarstka. Ciekawe czy wtedy nadal będzie uważać, że ciężarne to okazy zdrowia i mogą stać godzinę w kolejce. Ja piernicze taka znieczulica, szok.

reklama
ale mnie tu długo nie było :baffled: ale się dziewczyny rozpisały :-D mnie nie było bo coś mnie dopadło :-( coś mi zaszkodziło :wściekła/y: a jeszcze do tego miałam dużo prania i prasowania ( ciuszków dla Agatki ) I jestem padnięta. także nie mam czasu być na bieżąco i nawet nie mam jak was dogonić bo się rozpisałyście że ho ho :-D :-D :-D

dominic aleś ty bojowa ;-)

dziewczyny kiedy dostajecie kase z zusu(wypłatę)? bo ja teraz mam pierwszy raz część dostać (z mojego zakładu pracy dostanę tylko polowę pensji) i nie wiem czy wyrobie sie w termiach z wszytskimi rachunkami :(

Dzisiaj myślałam, że z brzuchem pobiję kobietę w szpitalu. Miałam mieć badanie krwi, kolejka do laboratorium na kilkanaście osób. Przede mną skierowanie od ginka dostała taka młodziutka dziwczyna w bliźniaczej ciąży (miała mieć dzisiaj krzywą cukrową). Schodzę gdzieś po 5 minutach za nią do laboratorium, patrzę a ona biedna stoi na końcu kolejki. Pytam się co tu robi to mi powiedziała, że te panie z przodu nie chcą jej puścić pierwszej. Narobiłam rabanu. O mało co nie pobiłam jakiejś blondi i jej matki, wepchnęłam młodą z bliźniakami do gabinetu zabiegowego a pani blondi na pożegnanie życzyłam ciąży z mega opuchlizną rąk i nóg, cukrzycą ciążową, rwą kulszową, bólami krzyża, wieczną zgagą, skurczami nie pozwalajacymi wstać i obustronnym zepsołem cieśni nadgarstka. Ciekawe czy wtedy nadal będzie uważać, że ciężarne to okazy zdrowia i mogą stać godzinę w kolejce. Ja piernicze taka znieczulica, szok.

Ale babska nie miłe takie to bym tylko przez okno wyrzuciła... Jak można tak? Ja nie wiem ale ta kobitka z córką to chyba ciążę cała przeleżała i nie wie co się z organizmem dzieje... Wariatki jakieś bo jak inaczej to nazwać?:angry:

Anulek, susmali powodzenia jutro na wizytach i niech wyniki badań będą dobre:-)
Ja normalnie minęłam się powołaniem. Rosół nastawiony, fasolka obrana, żeberka się marynują. Powinnam była chyba iść do szkoły gastronomicznej. Albo to ciąża tak na mnie działa:-D

o Boziu, wróciłam z mniasta, załatwiłam co miałam, poza zastrzykami... nie doczłapałam do apteki :-( :crazy: załatwię to jutro. skwar niemiłosierny, najlepiej to mi na laweczce w parku było ;-)

Mucha no właśnie, tak później mi odstawia, ponoć to różnie bywa, jedne po odstawieniu noszą do terminu i przenoszą, a niektóre w w te pędy lecą rodzić do szpitala. Ciekawe jak to z nami będzie.:rofl2:

co do posiewu to to na paciorkowca? mi już zrobiła jakiś czas temu, ale chyba wie co i kiedy się robi i mam już też wynik, na szczęście ok.

reklama
hejka
Mucha cale szczescie jestes z nami, juz mialam glupie mysli z ejak sie odezwiesz to napiszesz ze urodzilas wrrr- precz z nimi, co do terminu ja mam z OM na 25.08, z usg- prywatnego robionego na koniec maja 20.08, a ja tak sobie mysle ze chcialabym rodzic tak w polowie sierpnia hihi
Bishopka kurcze niech twoj maz podrzuci troche checi mojemu, ja nic nie moge zrobic poki nie bedzie przemeblowania, a maz bedzie w domu dopier 8 lipca - chyba poprosze szwagra o pomoc....
akutan duzo tych badan ja teraz na 21 lipca mam zrobic mocz i morfologie, ciekawe czy na tej wizycie dostane tez taka liste na badania
dominic brawo za postawe, mnie czasami tez ludzie irytuja takim zachowaniem!
flower ja dostaje pensje z zakladu pracy nie bezposrednio z zusu (pracodawca z nim sie sam rozlicza ) wiec dostaje w takim samym terminie jak wszyscy wyplate - chociaz teraz lukam wczoraj na konto a tam mniej o 500zł, ale mi sie cisnienie podnioslo, dzownie a tam laseczka mowi z emam 5 dni nieusprawiedliwionej nieobecnosci bo zwolnienie nie dotarlo, uslalilysmy kiedy bylo dostarczone do pracy, i kazala mi poczekac bo wlasnie jakas poczte dostala, i jest znalazlo sie - do 10 lipca bede miala reszte przelana uffff

ja wwczoraj ponad godzine meczylam sie zeby zasnac - tak mala mnie kopala, az tchu nie moglam zlapac, tak bolalo, nie wiem co jej sie wczoraj stalo, jak przylozylam reke to jeszcze bardziej mnie okladala - mala zlosnica hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry