reklama
B
beti2223
Gość
witam się kobitki. cały dzień prasowania i sprzątania mam już za sobą jak na razie , tak mnie zdenerwował ten mój osioł
że zaczęłam wszystko na raz robić. jutro do fryzjera
i znowu prasowanie mnie czeka.
nie mam siły was nadrobić :-( jakieś nowości ??

edyta.editt
Fanka BB :)
mlodam jak macie fajnie ;-)
Macie racje z tym USG i wagą.Mój Maluch ma ponoc 3100 ale sama nie wiem...
Macie racje z tym USG i wagą.Mój Maluch ma ponoc 3100 ale sama nie wiem...
hej,
ja tylko na moment.....o 18 wróciliśmy do domku...
Dziękujemy za gratulacje !!!
Wszystko opiszę i poczytam jak się ogarnę i wyśpię ;-). Noc przed porodem liczyłam czas skurczy, potem kolejna noc poród no i wczoraj walka na cycu do 3 i dopiero poszłam po butlę do sióstr.......a poza tym bałam się na dłużej oko zamykać....schiza taka
Pozdrawiam i do później!
ja tylko na moment.....o 18 wróciliśmy do domku...
Dziękujemy za gratulacje !!!
Wszystko opiszę i poczytam jak się ogarnę i wyśpię ;-). Noc przed porodem liczyłam czas skurczy, potem kolejna noc poród no i wczoraj walka na cycu do 3 i dopiero poszłam po butlę do sióstr.......a poza tym bałam się na dłużej oko zamykać....schiza taka

Pozdrawiam i do później!
PaulaBaby powiem Ci szczerze, że niestety zostałam zmuszona na samą końcówkę zmienić lekarza, a ten nowy wogóle nie robił mi ostatnio usg co bardzo mnie zdziwiło. Ostatni raz maluszek ważony był w 32 tyg i miał wtedy 2200 kg także podejrzewam, że teraz będzie około 1kg więcej
JJ gratuluje i zazdroszcze, że masz maleństwo już przy sobie :-)
JJ gratuluje i zazdroszcze, że masz maleństwo już przy sobie :-)
Ostatnia edycja:
reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
WitamMam pytanie moje drogie......Czy jest to możliwe żebym w 38 tyg. ciąży nosiła dzidzi co waży już 3850 g??byłam dzisiaj na wizycie i tak stwierdził lekarz, a ja włąsnym uszom nie wierzę, bo gdy byłam w 36 tyg. to wychodziło średnio 2800.... co Wy na ten temat mozecie powiedzieć...
Ja mam 176 cm wzrostu....ale czy ta wga z USG jest wiarygodna....
Moja mala w ciągu tyg ostatniego przybrala dobre pol kilo, w szpitalu w ubiegły czwartek miala niby 2405, a wczoraj na wizycie ok 2900-3000, wszystko zależy od wzoru z jakiego korzysta lekarz czy sprzet przy badaniu, bo np jak ja widze na wydruku to np:
wg wzoru Warsof'a ma 2826
wg wzoru Shepard'a 2940
a wg wzoru Hadlocka 3100
Wszystko zalezy jakie wymiary maleństwa brane sa pod uwage kazdy wzor bierze co innego do wyliczania sredniej wagi
Witam ponownie wszystkie sierpióweczki po straaasznie długiej przerwie. Miałam długi czas problem z necikiem, a później wiele spraw do załatwienia. Tyle przez ten czas napłodziłyście, że nie dam rady tego nadrobić. Pewnie część z Was ma już swoje maleństwa po drugiej stronie brzuszka, a ja nadal czekam chociaż brzuszek już taki wielki, że ledwo daje radę chodzić na tych moich spuchniętych nogach :-(
Pozdrowionka dla Was wszystkich :-)
Witamy po przerwie