reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Kasietta a no widzisz, jednak sa ludzie którzy potrafią okazać serdeczność :). Uważam,że powinnyśmy walczyć o swoje prawa i jesli je mamy to brać garściami, tym bardziej jak ktoś będzie dla nas za to nie miły, wówczas z uśmiechem pchać sie po swoje :)

reklama
Liliha masz racje.. ale wiesz oni mowili ze miejsc nie maja.. trudno... ja za 2-6tygodni bede miec usg wiec juz prywatnie sie nie oplaca.. chcialam jechac w tym tygodniu :p a to odpada..wiec poczekam juz.

Aa mial pisac. Nie dosc ze pryszcze mi wychodza to dzis Alex do mnie mowi mamo masz jakies czeeqone kropki na policzku.. a ja cala twarz a czerwnoe plamki :p
Na dziewczynke sie brzydnie tak ? Noo haha

Helou
Ja tylko na chwile.
Jutro do domu wracam. Jak pomysle o podrozy to mi sie nie chce. Ale oczywiscie ze chce juz do domu
Kregoslup juz zaczyna mnie bolec. Wczesnie. Z maja to jakos dopiero w 6 miesiacu zaczal a teraz jeszcze w 5 nie jestem i juz zaczyna dokuczac... Ech....

Hej dziewczyny ja chyba zwarjuje nie dosc ze mnie glowa strasznie boli od wczoraj to jeszcze teraz zaczelam plamic ;-(
Tak jak wczoraj sobie wmawialam ze to pewno po badaniu to dzis sobie wmawiam ze moze to po luteinie dopochwowej.
Juz nie wie co mam myslec i robic?! Juz tak mysle ze jutro bede dzwonic i sie umawiac na wizyte i zeby mi recepte wypisalam na duphaston albo luteine podjezykowo, oszaleje chyba :-(

Akuku tor jak zwykle sliczny :-)

Loveboiled super masz pomocnika :-) Tetno jak najbardziej prawidlowe. U mnie od 130 do 180 czasem pokazuje ale srednio 140-150.

Anney dobrze ze wszystko dobrze sie skończyło.

Pupui no wlasnie jutro chyba tez bede dzwonic rano z moim plamieniem. Dobrze ze wszystko ok u Ciebie.

Kasietta mhm rzeczywiscie hormony ja tez czesto sie wzruszam i to mile ze ktos sie zainteresuje i jest życzliwy.

Borysiatko ciesze sie ze juz u Ciebie wszystko ok.

Moje dziecko padło spac po 19 bo cały dzień nie miał drzemki i wstał jakieś pół godzinki temu, teraz będzie wojował pewnie do północy... A może i do 1. A ja najchętniej bym poszła juz spać.. Dobrze ze synek lubi leżeć ze mną w łóżku :) mogę chociaż leżeć i odpoczywać..

a ja tez leze. teraz dla odmiany taki jakby brazowy sluz? cos w tym stylu.
ona tam tylko wziernik wlozyla, mam nadzieje ze to od tego.
dopiero teraz sie troche martwie.

reklama
Do góry