reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

ja nie mam, ale codzien smaruje oliwa, wiec moze i dlatego, a predyspozycje do rozstepow mam, bo pociachane mam plecy, boki i br vuch po wczesniejszych ciazach i wzrostowych etapach ;) wiec pewnie co mialo peknac juz peklo, ale zobacvymy za kilka miesiecy.

reklama
Ja mam rozstepy ale stare po alexie.. ani z Vikim ani Emilkiem nie dostalam zadnego nowego..

Zmykam spac bo mo glowa peka.. ciezki dzien. Dobrej nocki zycze.

U mnie typowo ciążowych na brzuszku jeszcze ni hu hu.. Ale mam inne po moich "wzlotach" na udach ito wiec teraz może tylko przybyć :/

oj ja mam nadzieje ze mi nie wyjda rozstepy, w ciazy z synkiem nie dostalam, ale przed ciaza mialam juz kilka na udach i posladkach nie wiadomo skad...

W ciąży z córka też nie miałam ani jednego na brzuchu. Za to cycki jak tygrysy. Teraz ten brzuch rośnie w takim tempie, że jestem przygotowana psychicznie, że się pojawia.

A ja nie mogę spać przez te dzieciaki moje. Codziennie wieczorem mają jakieś walki w klatce normalnie. Aż mi się brzuch wypina. (ale lubię to i dziękuje za każdego kopniaka)
Jutro się okaże mam nadzieję co to za kozaki tam siedzą :-D i tak matce w kość nocami dają. Także trzymajcie jutro kciuki bo bliźniaki mają pokazać kim są :-D

Olu trzymam kciuki mocno! Po jednym kciuku za każdego bąbelka ;)

U mnie jeszcze nie czas na rozstępy, to dopiero gdzieś przy 7./8. miesiącu, piersi wcale się nie powiększyły, więc i tu będzie czysto. Natomiast po pierwszej ciąży brzuch mam tak poorany, że do dziś widać rozstępy o szerokości 0,5cm. Mam nadzieję, że więcej ich już nie dojdzie...

Oj nie miałam ja dzisiaj szczęścia...4.09 a ja dopiero kładę się spać. Kiedy już skończyłam pracę na dzisiaj chwilkę przed 4.00 to przypomniałam sobie, że pranie czeka na mnie w pralce :( ale najpierw musiałam oczywiście pozbierać to, co suche z suszarki...
Zmordowana układam się do snu, życząc Wam mamusie samych słodkich snów i przespanej nocy :*

reklama
Ale z Was nocne marki dziewczyny:)
Olka trzymam kciuki za udaną wizytę. Ja mam jutro o 14.
Wczoraj z mamą i siostrą byłyśmy w kinie na Disco Polo. Pośmiałysmy się, bo film jest taki kiczowaty i groteskowo przedstawiony. Co do obsady to na plus:) Bez jakiejś konkretnej fabuły ot tak żeby się odmóżdżyć:)
Zmykam do miasta na zakupy, bo M przyjdzie na śniadanie a chleba nie ma:)

Do góry