reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

nie przeawkujesz magnezu. spokojnie..
ja biore d
ziennie 800mg... wlasneizeby nie meic skurcvow.

reklama
Akuku u mnie podobnie z usg. Tak jak Ty nie mogę się doczekać płci i czy wszystko ok dlatego zdecydowałam się na usg 3d :) Jestem umówiona na 17.03.

Witam Was po długiej przerwie :-) :-)
Czytałam Was codziennie ale jakos sił brakowało na pisanie.
Gratki dla dziewczyn ktore znają już płeć i dla tych które czują ruchy. Ja płec poznałam we wtorek ale ruchów jeszcze nie czuje.

Akuku zwalniam kolejke na dziewczynke wiec Twoje szanse rosna :-D:-D u nas bedzie znowu chlopak.

Mam niezła załamke od wtorku bo ginka zauwazyla w głowce maleństwa torbiel 3 mm i kazala to sprawdzic na prenatalnych ale musze czekac do 30ego marca. Cala jestem chora i nie umiem o niczym innym myslec. Nawet nie moge isc na inne usg teraz bo trzeba obserwowac czy torbiek sie nie powieksza. Teraz to plec dziecka to maly pikus.

Buziole dla Was wszystkich :-)

Anney a bierzesz zwykly czy z b6?? Ja w ciazy z nadia tez bralam ale miałam z b6 bo podobno bez tej wit ciężko się wchlania.

Lucalew spróbuj nawilzac pokój w ktorym śpisz jeśli chrapiesz tylko w okresie zimowym. Może to przez suche powietrze

Jlnx Gratuluję córeczki i limit powoli dziewczynkowy się wyczerpuje??:-)

Jogobelka wiem, że łatwo mówić, ale bądź dobrej myśli! Znam wiele przypadków gdy lekarz stwierdził wadę płodu, a później było wszystko ok. Trzymam kciuki za zdrowie Twojego maleństwa!

Zuzzi ja tez chce usg 3 d jutro najlepiej hahaha
Co do terminu porodu to jesli dzis masz 16 t0d to tak mam termin na 22.08 hehe nawet pewna nie jestem ale jakos tak.

Jogobleka gratuluje drugiego syna - beda super przyjaciolmi ! I trzymam moooocno kciuki za torbiel w glowce !!! I masz racje w takich momentach plec nie wazna ! Ja caly czas mowie ze chce zdrowe dziecko .. i wtedy dopiero drugorzedna plec.. ale i tak nie jest to najwazniejsze.. chcialabym ale i z synka bede sie cieszyc.
Zycze Ci duuzo cierpliwosci i spokoju teraz bo takie czekanie jest mega meczace. Kiedy masz polowkowe ?

musze wam to pokazac hahahahahahahahhahhaa
Screen Shot 2015-03-06 at 22.26.22.png

Załączniki

• Screen Shot 2015-03-06 at 22.26.22.png
    Screen Shot 2015-03-06 at 22.26.22.png
    45,5 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Anney buhaha! Gdzues Ty to znalazla ? Aaaa! Tak samo jak babcie godoja zawin piersi jak idziesz na dwor bo mleko bedzie zimne... albo nie pij gaziwanego bo mleko bedzie z bombelkami..a od zimnego picia zimne..

Do góry