reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Beata dobrze mówi trzeba sie cieszyć.. Ja na usg to lecę jak na skrzydłach .. Mam nadzieje ze za tydz na połówkowym uda sie wszystko pomierzyć i ze pooglądam maluszka a nie tylko tyłek i kręgosłup...

Gratulacje Blerka! [emoji4]
Kruszka nie bój się! Na tym etapie ciąży to normalne że nie zawsze się czuje dziecko. Zapytaj jutro lekarza to na pewno potwierdzi. Niektóre kobiety czują dopiero ok 26tc. Bywa i tak.

Sann ja nie mialam wiec nie pomoge.

Ja jestem tak padnieta ze ledwo na oczy widze.. powinnam zrobic figurke ale nie dam rady.. ide spac a jutro bede w dzien robic conieco.
Torty na sobote wiec jakos sie wyrobie.
Figurka juz nie powinna duzo czasu zajac..i kwiaty jakies pozniej.

Dobra zmykam . Papa

Nie San, nie miałam do tej pory tego problemu. Mam nadzieje, ze to nic groźnego. Kiedy masz wizytę.

Dziewczyny ja też się cieszyłam na to usg.
Ale tyle razy już słyszałam "przykro mi...." że drże na samą myśl o jutrzejszej wizycie...

Sann ja tez nie miałam wiec nie pomogę.. Ale może to nie bedzie nic groźnego, masz noże wizytę niedługo zeby sie czegoś wiecej dowiedzieć? Postaraj sie nie denerwować na zapas :)

Kruszka bedzie dobrze, myśl pozytywnie !;)

reklama
Hej dziewczyny
Blerka super, gratuluje Leona

Lekarz ktory mnie przyjal ponoc jest najgorszym tu i jedynym bencfalem. Teraz na obchodzie lekarz mi powiedzial ze wg usg nie ma widocznych cech oddzielania sie lozyska. A czemu krwawie to nie wiedza, moze sie to okazac dopiero za 2, 3 dni. Nic mam lezec plackiem. Przed obchodem bylam podsuchac serduszko takze sie uspokoilam troche.

Dzieki jeszcze raz dziewczyny za wsparcie :-****

Do góry