reklama
Akuku
Fanka BB :)
O dzizas! Emil wymiotowal juz dwa razy dzis.. raz wczoraj alr malo i barziej jakby mu sie coflo bo duzo zjadl.. a dzic juz chlusta.. jelitowka ? Czy moze cos mu siedzi na zoladku.. eh biedny.
Polozylam go w salonie spac ..
Chlopaki na basenie z tata a ja za tort musze sie zabrac.. tylko jak na zlosc chalasliwy mam dzisiaj i akurat dzis przydaloby sie by emis spal w sypialni.. eh
Moze sie nie obudzi. Na szczescie duzo do zrobienia juz nie mam ale pewnie z 2 godziny mi to zajmie.
Pierwszy tort odebrany..klient zadowolony..teraz mam nadzieje ze dojechal z nim w calosci ! Ale chyba tak bo nikt nie dzwoni uf !
Polozylam go w salonie spac ..
Chlopaki na basenie z tata a ja za tort musze sie zabrac.. tylko jak na zlosc chalasliwy mam dzisiaj i akurat dzis przydaloby sie by emis spal w sypialni.. eh
Moze sie nie obudzi. Na szczescie duzo do zrobienia juz nie mam ale pewnie z 2 godziny mi to zajmie.
Pierwszy tort odebrany..klient zadowolony..teraz mam nadzieje ze dojechal z nim w calosci ! Ale chyba tak bo nikt nie dzwoni uf !
beata88
Fanka BB :)
Zuzi zazdroszczę ci tych zakupów. Mi to chyba pozostaje tylko internet. . Ale i tak najlepiej zobaczyc i dotknąć ciuszek osobiście
Akuku co te dzieci tak często ci łapią zarazki? Jej byle nie jelitowka
Akuku co te dzieci tak często ci łapią zarazki? Jej byle nie jelitowka
reklama
Akuku - jeju znowu coś... dużo zdrówka dla synka!
Mój M. zaczął czytać Leoncjuszowi.. przez pierwsze dwa dni nic, przedwczoraj jak tylko zaczął czytać to Młody zaczął kopać, a wczoraj już po kilku linijkach zaczął tak szaleć, że szok! Mąż widział jak skóra się podnosi
także polecamy czytanie! 
Mój M. zaczął czytać Leoncjuszowi.. przez pierwsze dwa dni nic, przedwczoraj jak tylko zaczął czytać to Młody zaczął kopać, a wczoraj już po kilku linijkach zaczął tak szaleć, że szok! Mąż widział jak skóra się podnosi