reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Przyszlo co ma przyjsc ;) zabieram sie za robote ! Mam jakies 4 godziny .. ale czekamm az klientka po pierwszy tort przyjdzie a nie chce by pezyszla w trakcie pracy heh.

Dobry wszystkim.
Beata 88 ja podobnie jak ty leżę dziś i pachne :)) I tak mi z tym dobrze!
Nareszcie ferie sie zaczęły i sobota wolna od dawna I nawet slonko wygląda.
Dziś cos czuję ze nie zrobię nic :tak

Akuku fajnie że listonosz dotarł na czas! A ja dziś byłam już z mężem na zakupach i znowu nakupowałam rzeczy dla Juniora [emoji12] Wrzuciłam fotki w wyprawce.

O dzizas! Emil wymiotowal juz dwa razy dzis.. raz wczoraj alr malo i barziej jakby mu sie coflo bo duzo zjadl.. a dzic juz chlusta.. jelitowka ? Czy moze cos mu siedzi na zoladku.. eh biedny.

Polozylam go w salonie spac ..
Chlopaki na basenie z tata a ja za tort musze sie zabrac.. tylko jak na zlosc chalasliwy mam dzisiaj i akurat dzis przydaloby sie by emis spal w sypialni.. eh
Moze sie nie obudzi. Na szczescie duzo do zrobienia juz nie mam ale pewnie z 2 godziny mi to zajmie.

Pierwszy tort odebrany..klient zadowolony..teraz mam nadzieje ze dojechal z nim w calosci ! Ale chyba tak bo nikt nie dzwoni uf !

Zuzi zazdroszczę ci tych zakupów. Mi to chyba pozostaje tylko internet. . Ale i tak najlepiej zobaczyc i dotknąć ciuszek osobiście

Akuku co te dzieci tak często ci łapią zarazki? Jej byle nie jelitowka

Akuku mam nadzieje ze Emis szybko wroci do zdrowka

A ja po wczorajszym 4d- nawet sie nie spodziewalam ze tak dobrze widac malucha- niesamowite przezycie- juz sie nie moge doczekac spotkania latem

reklama
Akuku - jeju znowu coś... dużo zdrówka dla synka!

Mój M. zaczął czytać Leoncjuszowi.. przez pierwsze dwa dni nic, przedwczoraj jak tylko zaczął czytać to Młody zaczął kopać, a wczoraj już po kilku linijkach zaczął tak szaleć, że szok! Mąż widział jak skóra się podnosi :) także polecamy czytanie! :)

Do góry