reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Natka powodzenia jutro na usg !!:)

Jogobelka dobrze ze torbieli juz nie ma. A mówił doktor cos wiecej o tym serduszku? Mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skończy.. Ja idę w piątek na połówkowe i sie tez o serduszko strasznie boje ze względu na moja cukrzyce..
Doczytałam juz dalej i chciałam dodać ze masz racje bo co sprzęt to "inne" rzeczy widza.. I faktycznie każdy chce wiedzieć o maleństwie wszystko co może czy jest dobrze czy złe ale jak widać to zależy i od lekarza i od gabinetu i od sprzętu i od kasy nawet czasem co jak dla mnie jest wręcz nieporozumieniem..

Blerka z Leonem w radiu ;) fajnie ;)

Akuku ja ci nic o zdjęciu nie powiem bo nie widzę :D przeważnie lekarz mi pokazuje co gdzie a z racji pierwszego dziecka zdjecia usg to sa jak z kosmosu czasami :D ale na pewno wielka kokocha wiec sie nie martw :) ha tez patrzyłam gdzie zaznaczyłas i na pierwsza moja myśl tez na cipe wyglada ..

Ancikowa super ze juz Leosia czujesz :)

Marand potwierdzony synek wiec gratulacje !:)

Jak to jest z tymi szyjkami- ja mam 25mm mierzone przez usg i lekarz mowil ze krotka
ale nie kazal lezec i mowil ze nie mam zadnych przeciwskazan.... Czy to mozliwe ze co kraj to inny standard?
Sprawdzilam i z Jaskiem w 27 tygodniu mialam szyjke 15mm....a urodzil sie w 36 tyg

Blerka buhahahahahahaha to leon po pierwszym wykładzie od wójka z radia :D

Akuku ja widzęna zdjęciu ,że malutka ma raczki zgiete i trzyma przy głowce i nózki i to co jest pomiędzy nimi, wyglada jak wargi sromowe, jakby były jajka to jeszcze pimpuś gdzies powinien wisiec ;))

Ancikowa gratuluje odczuwania ruchów :))

Jogobelka... docent CNOTA?? Serio? :D . Kochana wszystko bedzie dobrze, stres zamieni sie w szczęście :* . No i zgadzam się z anney - warto mieć lekarza prywatnie, bo odnosze wrażenie ,że Ci z "kasy" czesto lekkomyslnie podchodzą do pacjentki w ciąży. widzę po moich dwóch- ten prywatnie poświęca mi tyle czasu ile potrzebuję, a ten z NFZ po 10 minutach kończy wizytę. Niestety taki kraj,że płacisz podwójnie za spokój

Maranda gratuluje synka :) .. dziadek za rzepkę, babcia za zrepke i go wyciagniecie :D

Akuku dla świętego spokoju idz do lekarza. No i...takie są uroki posiadania dziewczynki- odbiera urodę, ale za to ile da ciepła po "wykluciu" :)

Dziewczyny u Was tez była tak wichura w nocy? U nas podobno ( w WLKP) przeszła traba powietrza. W nocy spać prawie nie mogłam tak mi wszystko czaskało w domu i na zewnątrz, dodatkowo o 1 wyłaczyli prąd na całym osiedlu ciemno jak w tyłku... Nienawidzę silnego wiatru i to jeszcze w nocy bez prądu - byłam naprawdę momentami przerażona :-/. Rano właczyli ponownie prąd o 8. Na podwórku na pierwszy rzut oka bez zniszczeń, muszę tylko zerknąć jak dach wygląda, ale chyba nic sie nie stało.

Ja sama jak to zdjecie w pierwszym momencie ogladalam to mysle co to wogle jest ? Toc to nic nie widac a 10 f place za takie cos? I popayrzylam glowka jest i raczki przy buzi jak na usg.. i brzucha nie widac ale nogi tak.. no i sie zastanawialam czy miedzy nogami pepowina..no ale z kreskami jak cipcia ?

Jejki dzis sie obudzilam taka szczesliwa ! Ze juz wiem i moge sie cieszyc !
Wczoraj poukladalam ciuszki wiekowo najwiecej mam na 0-3 i 3-6
Ale mam duzo budow itd.. sukienuski bede kupowac..ale przemyslalam sprawde i raczej uzywki i z promocji bo tak samo z chlopcami robilam.. nie chce az tak szalec... bede napewno i tak szalec z bucikami wstazeczkami gumkami opaskami zapeczkami i innymi perdolami ;)
Tylko gak sie zmartwilam ta opryszczka ze masakra.. i ide do lekarza na 10.. i postanowilam ze bede sie bardzo oszczedzac ... bardzi bardzo ! Moja mama mnie urodzila w 7 miesiacu... a aja chce irodzic zdrowa corcie ! O czasie. Wiec bede robic wszystko powoli ostroznie ;) z tortami chyba odpuszcze bo nie wybaczylabym sobie jakby cos tfu tfu...
Ale bede w pl przebadam sie dokladnie szyjke itd.. i mam nadzieje ze bedzie wsio ok. Teraz musze zamawiac bilety.. chyba na dniach polecimy.. m chcial latem ale ja nie bede ryxykowac wakacji z brzuvhemm... nie nie.. moje marzenie sie spelnia..

Akuku czytam twoje posty i od razu banan na twarzy mam:-):-) a w to ze nie będziesz szalec z zakupami nie uwierzę:-D ty się przyznaj lepiej ze do polski na zakupy jedziesz i wrocisz jak Anney z torbami:-)
No to daj znać co lekarz powie. Mam nadzieje że to nic poważnego nie wnosi ta opryszczka &&&

O kurcze moje dziecie ma czkawke:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry