reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ja tez ostatnio jakos slabiej czuje ruchy, moze dzieciaki na tym etapie tak maja, ze wszystko zalezy od tego jak sie uloza. Wczoraj w pracy poszalalam i malo sie oszczedzalam, wieczorem mnie klulo na dole, no i standardowo chodzic nie umialam ;) bo juz mi sie wszystkie staqy i spojenie lonowe rozchodza.

reklama
Werci tez mnie czasami w spojeniu łonowym boli i chodze kiepsko ;)

Dziewczyny znalazłam w szafce kosmetyk antycellulitowy Eveline slim Extrem 3D - spalacz tłuszczu. Czy mogę go uzywać?

Cześć dziewczyny:-)

A ja czuję nawet juz dosc mocno. A jak leżę i mam rękę na brzuchu to nawet takie przesuwanie słodkie czuje :-)
Wczoraj się zastanawialam kiedy ona śpi skoro ciągle ją czuje. Ok 21 do 23 harce, później o drugiej wstawalam siku to mała tez wariowala. Rano tez bo pewnie glodna i mowi matka daj jeść:-) a mówią że dziecko tak jak w brzuszku ma swoją aktywność to tak jej może zostac po urodzeniu. Hm to moja będzie urzędowac w nocy?:-( musze się wyspać na zapas:-)

Lilija zobacz ile kofeiny w składzie jest, bo generalnie kosmetyków z kofeina unikamy, a spalacze tłuszczu i antycellulitowe kosmetyki mają ja jako główny składnik.

Ma kofeinę, ale pytanie czy składniki tego serum dochodzą do krwioobiegu? Bo np peeling kawowy mozna robić, bo kawa nie ma styczności z nim.

Hej
Poczynilam dzis kolejne zakupy...
3 pary bucikow haha kilka majtek na pieluche ozdobnych .. rajstopki.. i legginsiki bluzeczki , sukienusie spodenki i czapeczka haha.
Za wszystko dalam uwaga £5 buhaha.
No czyli ja bym spokojnie kilka dziewczynek ubrala bo juz tyle tego mam. Ale dzis mam zamiar zrobic pozadek i zostawic najmniejsze do 3 miesiecy a reszte do walizki i na szafe hehe.
No i porobie zdjecia dla was ale kurde duuuzo tego jest i nie wiem jak to ogarne ;)

reklama
Werci - tak tak , tym bardziej że to takie serum specjalnie rozgrzewające...

Ale czy gdybym smarowała na UDA to ich rozgrzanie spowoduje np przedwczesne skurcze ??

Anney kochana wytłumaczysz mi dlaczego nie wolno?

Akuku a masz jeszcze miejsce w domu na te ciuszki ?:D:D:D:D ... nie no ciesz się - baw , w końcu to upragniona dziewczynka ^^

Do góry