reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Dziewczyny ja czasami tego plussza pije bo mam tego z pl mama przysyłała mi te witaminy kiedyś.. Mało ma magnezu bo chyba 50% zapotrzebowania a to nie jakas "końska" dawka.. Ale będę we wtorek u lekarza to go spytam co tu mogę brać.. Bo w aptece tego multum a wiadomo jak w ciąży ze wszystkim trzeba uważać..

biedne jestescie z tymi wkurzajacymi mezami ;) co jak co, ale kobiete w ciazy.... choc podczytujac aktualnei rodzace, widze,ze i u nich nei lepiej, co jest cholernie smutne :( faceci sa bardzo malo empatycvni... zazwyczaj ;(
ja
z moim to mam dobrze, kochany jest bardzo i bardzo wyrozumialy, wiec zlego slowa nei moge powiedziec. ale to chyba nagroda po moim ex mezu ;)

co do magne
zu, loveboiled, to ja kupuje w holland and barett magnez w kapsulkach firmy together. jest naturalny i dobrze przyswajalny, kosztuje chyba 6-7 funtow.
ten w sumie pos
zedl mi najbardziej i oporcz tego kompleks witamin b, dla lepszej prvyswajalnosci.

ANCIIKOWA, co u ciebie? martwie sie.

i jak nas
za nowa malzonka ANECzKA??? :-):-):-)

Anney hmm a ja chyba zbieram zniwo za ex mojego.. wiec ..hm
Wiesz ja tez swieta nie jestem..alw wygadac sie musze i pomarudzic ; p
Ogolnie jest bardzo pomocny zajmuje sie dziecmi sprzata prasuje itp.. ale tez wygarnie jak ja np nie bede robic nic caly dzien.. i wtedy sobie mysle co by bylo gdybym byla przykuta do lozka..
Ah tak wiec juz nie narzekam bo wiem i zawsze wiedzialam ze jesy holerykiem i lubi miec po swojemu... i sam sje czesto wkurza na siebie ze powie cos..przyczepi sie a nie warto.. no i uwaza tez ze ja mam lpsze predyspozycje do dzieci bo nie jestem taka nerwowa.. tak wiwc zeby nie bylo..gadam sobie ale tylko gadam :) hehe.

Wigle u naa kiedys juz dawno temu zaczelo sie jakies glupie wyliczanie i to z mojen strony.. ze ja zrobilam to to i tamto bla bla.. i ciezKo jest sie tego wyzbyc.. tzn ja juz dlugo w sumie nie wyliczam.. chyba ze w wielkiej zlosci jak np. M mi coa wylicza hehe.
Oatatnio poqiedzialam ze zrobie normalnie liste co kto zrobil.
Chyba oboje nas zmeczenie dopadlo.. potrzebujemy urlopu..ale niesyty wyjazd do pl nie bedzie urlopem..
Wogle marzy mi sie pojechac gdzies z m bez dzieci na 3 dni np.
Albo nawet z mala.. bo jedno male dziecko to latwo ogarnac.. hm chyba pomyale o tym i gdzies pojedziemy po porodzie..

No to sie wygadalam dziekuje za wyczytanie ;)

Taki odpoczynek jesli mozna to nazwać odpoczynkiem od dzieci czy obowiązków to nawet psychologowie doradzają przecież.. 2-3 dni takie tylko jakby dla siebie..

Ja ostatnio tak się ze swoim poklucilam :-( jak wiecie ja muszę leżeć i koło malej za duzo nie zrobię. We wtorek miala do mnie przyjechac kuzynka a mój mial w środę jechac zmieniac kola w samochodzie no ok. Kuzynka pisze że jednak przyjedzie w środę bo jej cos wypadło a miała byc z dwójką swoich dzieci rok i dwa latka to ja mówię do mojego to zostan ze mną w środę i mi pomożesz bo przy trojce maluchow to wiadomo. A on do mnie że nie że pojedzie i juz. To ja ze nie mogę na niego liczyć że jak potrzebuje pomocy to go nie ma itd. I od słowa do słowa.. ja zaczelam ryczec (no tak mnie z rownowagi wyprowadzil) i brzuch zaczął boleć.. nawet później nie przeprosil. Przeszedl do tego na pozadek dzienny. Dla niego nic się nie stało:-:)-( ale co do czego i tak ze mną zostal wtedy.. to może jednak jakieś sumienie ma.. Nieraz jest naprawdę kochany i wogole a nieraz bym go z chęcią spakowala i wypier**** ech faceci z nimi zle bez nich jeszcze gorzej

Anney twoj facet to twoja nagroda za wszystkie zle lata z tamtym ;-)

reklama
Beata no wlasnie czasami kochany jest i sie troszczy a czasami to bym z domu wyrzuciła i zeby nawet nie wracał.. Eh..

Do góry