Cześć mamśki, ale miałam dziś z szalony i owocny dzień, ale o tym za chwilkę
Anney też mam spore upławy, zapytałam o nie dziś lekarza, uznał,że moje są prawidłowe, że to normalne ,że jest ich więcej i mam się martwić dopiero jak będą śmierdzieć lub zmie ią kolor na brunatne, krwiste itp
Borysiatko ja tez mam w ciązy dziwne sny i co dziwne- prawie wszystkie pamiętam!!
Magduś jak zaraz po tym byłoby drugie i znów byście musieli poscić, to zaraz po drugim byłoby trzecie i czwarte i piate - wiecznie na głodzie
Lunera gratuluje udanej wizyty

)
Pupui a na L4 nie możesz iść? W ciązy w ogóle można nocki?
Werci ja piłam glukozę z 3 tygodnie temu i za chwilkę znów będę ja pić, na szczęście mi smakowała w miarę więc sie nie stresuje
Loveboild, zabąbistą kurtkę ma Twój mały na zdjęciam (FB), przeeeeeeeee zaj***sta!
Amawell cieszę się,że z szyjką wszystko ok, chyba każda z nas o nią się martwi po tym co niektóre dziewczyny nasze muszą przechodzić <tylę>
Natka w Poznaniu pewnie terminów co niemiara na szkoły rodzenia, ja będę chodziś w Śremie bo mam bliżej mimo że jestem powiat Poznański. Termin zajęć mam na maj dopiero
Natka a podaj jakie to będą jeszcze warsztaty ?? Chętnię się przejdę
Byłam dziś na wizycie u Dżina prywatnego i wchodzę na poczekalnię widzę tam 3 ciężarne, okazało się,że spóźnienie ok 30 minut w kolejce - ok. Na samym wejciu do poczekalni stała dziewczyna z dużym brzuchem, ale nie przyjrzałam się dokładnie, weszłam do WC się obmyć i jak wyszłam to już Ona była w gabinecie. Nie mineły 2 minuty a lekarz wychodzi z gabinetu i krzyczy to jej faceta,że ma przyjć, bo zaczyna się akcja porodowa ... My tak z pozostałymi dzieczynami na siebie - yyy co on wołał? ze poród? Nieeeee chyba nie i się śmiejemy,że w razie czego lekarz odbierze

. A tu po chwili wyszedł jej facet i się pożegnał wybiegając prawie z gabinetu. Po chwili ona z lekarzem- wtedy spojrzałam- miała bemben że Hoo Hoooooooooooooo! I rzeczywiście- jechali rodzić

.
U mnie wszytsko ok, lekarz sprawdził szyjkę, powiedział, że rzadko sie ona skraca do niebezpiecznych rozmiarów- co mi się nic a nic nie zgadza z częstotliwością przypadłości u nas na forum ....macica mi urosła juz za pępek, generalnie wszystko ok. W piatek mam połówkowe u innego lekarza też prywatnie, podobno jest świetny za jedyne 200 zł
Po lekarzu podjechałam pod adresy dziewczyn z którymi się wymieniam i udało mi się uzyskać własciwie za darmo (bo wymieniłyśmy sie na moje rzeczy których nie potrzebuje) - łózeczko turystyczne, przewijak na komodę, oliwkę Nivea pielęgnacyjną, 3 pary Bodów, spodeneczki, pajacyka, dwie wanienki jedna z siedziskiem dla malutkiego, kosmetyczkę na oliwki i kremy, aspirator do noska dla niemowlaczka i jakieś drobiazgi

). Zmęczona ale zadowolona