reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Mniej niż ostatnio. Czerwona. Zaraz idę kupić czopki, które zalecił mi lekarz. Niestety trzeba je brać dwa razy dziennie...

reklama
Magda głowa do góry, skoro lekarz nie widzi w tym nic niepokojącego to się nie nakręcaj. Nie warto marnować czasu na zamartwianie się i dołowanie bo nigdy nie wiadomo co przyniesie następny dzień. Ciesz się kopniakami i rozpychaniem Liwki, która daje Ci znać że jest ok :-)

Zuzzi u mnie też się zaczęło :-(

Moja koleżanka tutaj w UK jutro będzie miała wywoływany poród, akurat skończy 37 tydzień, bo stwierdzili ze dziecko przestało rosnąć, z tego co mówiła to głównie brzuszek.. I niby waży tylko 2,300 czyli jak na 34 tydzień mniej więcej

Ostatnia edycja:
Zuzi w moze jakas zylka w środku przy wysilku ci pęka

Magdus gdyby cos bylo nie tak z pomiarami to lekarz by ci powiedzial. Ja z Nadią tak mialam że byla na granicy i lekarz mi mowil ze możliwe że nie rosnie i kazal przyjsc na kontrole. A okazalo się że właśnie inaczej zlapal pomiar i wcale nie była mniejsza tylko on źle zmierzyl. Także glowa do góry!

Magdus tak jak dziewczyny pisza pomiarami sie tak mocno nie przejmuj. Ja tam mialam z waga Michasia jednego dnia wieksza a pare dnj później mniej juz nie mowie jak sie zestresowalam ok 13 tc jak na usg dziecko mialo iles tam cm a 2 tyg pozniej o 1cm mniej. Bardziej martwi mnie Twoja szyjka juz Ci wczesniej pisalam ale to tylko moje zdanie wiec jak lekarz oprocz odpoczhnku nic Ci nie zaleca to odpoczywaj. A podal Ci jaka jest dluga?

Zuzzi wspolczuje. Czy to hemoroidy?

Beata no może tak być. Tak czy siak jest to dla mnie dziwne bo ani nie mam zatwardzeń, ani nie muszę się wysilać żeby zrobić, ani nic mnie nie boli (tfu tfu odpukać). Tak więc nie wiem skąd się te hemoroidy wzięły. [emoji19]

Lucalew tak mi powiedział mój gineks po tym ja mu powiedziałam poprzednim razem o krwi. Nawet mnie nie zbadał ani nie dał skierowania na żadne badania. Z góry założył że ciąża + takie coś = hemoroidy...

reklama
Do góry