reklama
maartuszkaa89
Fanka BB :)
Magda głowa do góry, skoro lekarz nie widzi w tym nic niepokojącego to się nie nakręcaj. Nie warto marnować czasu na zamartwianie się i dołowanie bo nigdy nie wiadomo co przyniesie następny dzień. Ciesz się kopniakami i rozpychaniem Liwki, która daje Ci znać że jest ok :-)
Zuzzi u mnie też się zaczęło :-(
Zuzzi u mnie też się zaczęło :-(
loveboiled
Moja koleżanka tutaj w UK jutro będzie miała wywoływany poród, akurat skończy 37 tydzień, bo stwierdzili ze dziecko przestało rosnąć, z tego co mówiła to głównie brzuszek.. I niby waży tylko 2,300 czyli jak na 34 tydzień mniej więcej
Ostatnia edycja:
beata88
Zuzi w moze jakas zylka w środku przy wysilku ci pęka
Magdus gdyby cos bylo nie tak z pomiarami to lekarz by ci powiedzial. Ja z Nadią tak mialam że byla na granicy i lekarz mi mowil ze możliwe że nie rosnie i kazal przyjsc na kontrole. A okazalo się że właśnie inaczej zlapal pomiar i wcale nie była mniejsza tylko on źle zmierzyl. Także glowa do góry!
Magdus gdyby cos bylo nie tak z pomiarami to lekarz by ci powiedzial. Ja z Nadią tak mialam że byla na granicy i lekarz mi mowil ze możliwe że nie rosnie i kazal przyjsc na kontrole. A okazalo się że właśnie inaczej zlapal pomiar i wcale nie była mniejsza tylko on źle zmierzyl. Także glowa do góry!
lucalew
Magdus tak jak dziewczyny pisza pomiarami sie tak mocno nie przejmuj. Ja tam mialam z waga Michasia jednego dnia wieksza a pare dnj później mniej juz nie mowie jak sie zestresowalam ok 13 tc jak na usg dziecko mialo iles tam cm a 2 tyg pozniej o 1cm mniej. Bardziej martwi mnie Twoja szyjka juz Ci wczesniej pisalam ale to tylko moje zdanie wiec jak lekarz oprocz odpoczhnku nic Ci nie zaleca to odpoczywaj. A podal Ci jaka jest dluga?
Zuzzi wspolczuje. Czy to hemoroidy?
Zuzzi wspolczuje. Czy to hemoroidy?
Beata no może tak być. Tak czy siak jest to dla mnie dziwne bo ani nie mam zatwardzeń, ani nie muszę się wysilać żeby zrobić, ani nic mnie nie boli (tfu tfu odpukać). Tak więc nie wiem skąd się te hemoroidy wzięły. [emoji19]
reklama