reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ancikowa a ty na kiedy masz termin ? Ktort tydzien ?

Mnie tez przeraza ze dziewczyny sie przedterminowo rozpakowuja.. bo to znaczy ze i mi moze sie to przytrafic..a przeciez ja szaf nie mam haha.i torby dla malej nir mam.. bo siebie juz praktycznie spakowana mam..

reklama
Na szczęście Buba ma już 8 lat, więc nie jest tak absorbujący jak Twoje bąbelki, także ja odpoczywam i przy nim ;) ale marzy mi się patrzeć na wbiegającego umorusanego chłopaka do domu, który wpada do kuchni, łapie szklankę wypija do dna spragniony i leci z powrotem albo drze się sprzed domu "mamoooo! rzucisz mi 2zł na lodyyyyy?" Ech...:(

Ancikowa Alex ma 7 a Viki 5 ..ale jak sa razem to takie pomysly w glowie ze ojej.

Ancikowa ja mam termin na 21.08 wiec podobnie ;) czekamy razem.

Ja chciqlabym do 5.08 początek kac. Niech moja mama zostanie z dziecmi a ja spokojnie na porodowke z m hehe.

Haha powtarzaj to niuni może załapie i posłucha :D
Ja bym chciała do 38tc wytrzymać, żeby obyło się bez inkubatora, tego bym nie zniosła...

Melduję się i ja:-)
W nocy myślałam, że mi głowa pęknie, wstawałam 1000 razy po jakieś drobiazgi i jeszcze tak dziwnie samej się spało, ale i jednocześnie dobrze :) Mały już dawał popis i kopał mamę gdzie tylko się dało.:-D:-D:-D
Mam wrażenie, że brzuszek mi się minimalnie osunął w dół :)
Już za tydzień mogę rodzić, bo od 37 tygodnia dziecko jest już donoszone;)

Borysiątko- kochana jedź, będziesz pod dobrą opieką, zaciskaj nogi i poproś małą żeby może jeszcze troszkę poczekała. Hihi

Akuku, ancikowa - macie jeszcze czas, więc czekać do minimum 37 tygodnia! To rozkaz! :)

reklama
Jej to ja chyba na sam koniec zostanę bo termin mam na 29 sierpnia, ale skoro dziewczyny tak przed terminem się rozpakowują to może i mnie prędzej weźmie xD

U nas w Bydgoszczy mają otwierać Ikeę na początku sierpnia i mam nadzieję, że się to nie opóźni bo bardzo bym chciała jeszcze przed rozwiązaniem tam zajrzeć :D:D

Do góry