reklama
zuzagk
Fanka BB :)
Zuza no wlasnie to ty masz termin koło mnie.. Ale ze mówią ze ponad normę jest mały z wymiarami i ze sie wcześniej zacznie czy ze bedą wywoływać ? Oj juz doczytałam ze odpisałas.. Ale to wywołanie bedzie czy masz sie ty spodziewać ze sie samo zacznie wcześniej?
Mam sie spodziewac, ze samo sie wszystko zacznie wczesniej
Aj tam radzic, tu nie mam co radzic. Trza życie brac na bary i nie sie nie uzalac nad soba, tylko czasem juz poprostu mi ciezko ciagle przed calym swiatem udawac ze wszsytko jest jak w bajce. Wystarczy ze moge "anonimowo" sie czasem wyzalic. To itak dużo.
Co do zatwardzen i hemoroidow ja odpukac nie mam najgożej. Mnie siemie lniane napedza kichy na kupe. Bułki proteinoe z lidla.
A faza to now to moze oranizm swirowac troche.
Co do zatwardzen i hemoroidow ja odpukac nie mam najgożej. Mnie siemie lniane napedza kichy na kupe. Bułki proteinoe z lidla.
A faza to now to moze oranizm swirowac troche.
lucalew
Fanka BB :)
Amawell kciuki
Lidia zdrówka życzę
Pupui tule kochana
Lidia zdrówka życzę
Pupui tule kochana
reklama
Jakoś rzadziej ostatnio do wc chodzę a jak już tam jestem to trochę sie muszę namęczyć. Jutro idę do apteki po syrop i może śliwki kupie jak dostanę gdzieś w pobliskim sklepie.
Gorzej sie czuje... Łącze sie w bólu z tymi które złe sie czuja i które maja ciche dni z facetami. Ja z moim dzisiaj prawie w ogóle nie gadam. ;(
Gorzej sie czuje... Łącze sie w bólu z tymi które złe sie czuja i które maja ciche dni z facetami. Ja z moim dzisiaj prawie w ogóle nie gadam. ;(