reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
A ja mam dzisiaj dola. Ryczec mi sie chce...
Mam mysli ze jestem zla matka dla Maji bo nie moge jej poswiecic tyle czasu ile ona by chciala i dla Hugo bo nie rozumiem jego potrzeb... I nie czuje oparcia w enku czasem...
Ale mnie dopadlo... Mam nadzieje ze tylko dzisiaj
Do tego enek robi dzisiaj urodzinowego grilla. Pod wieczor maja przyjsc jego kumple i pozniej ida gdzies na balety. A ja nie mam ochoty nikogo dzisiaj widziec...
Ale to w koncu jego 40 te urodziny...

Cinaaaaa [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ mogę cię tylko przytulić.
Ja tez mam ostatnio gorsze psychicznie dni, chyba przez bol brzucha.

Przytulam!

Wiesz przecież ze jestes super mama!

dziewczynyy,

co jakis czas czuje nieprzyjemne klucie w pochwie takie, ze jak leze to az mnie zgina.

co to co to co to?! zabierzcie to!

Cina wiem co czujesz z tym ze u mnie to nie tyle myslenie. Ja po prostu wiem ze jestem zla matka, mam nerwy kiedy juz nie wiem co mam zrobic zeby przestala plakac i moj tez jest wykonczony.
Akuku podziwiam Cie i z kazdym dniem nabieram do Ciebie coraz wiecej szacunku. Ja przy jednym chcialabym wyskoczyc prsez okno a Ty dajesz rade z taka gromadka. Naprawde podziwiam :*

Akuku ja też słyszałam, że co poród to macica boleśniej się kurczy. Moja ciocia która urodziła piątkę powiedziała, że przy ostatnim to poród mniej bolał niż późniejsze kurczenie macicy.
Suwina a wiesz, ze mnie też dziś naszły takie myśli ... Nagle się okazuje, że na każdym rogu jest Szymek, sąsiadka ma, babci przyjaciółka ma, w trudne sprawy był, a przyjaciółka ma zamiar mieć. Aż mi to imię troszkę zbrzydło, ale sama nie wiem na co zmienić.
Lunerka my dajemy drugie imię po dziadku, ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy którym ;) oboje nasi ojcowie nie żyją i tak chcemy ich uhonorować ale którego ? mamy do wybory Franka i Marka.
Cina i Magduś nie łamcie się !!! Każda z nas będzie miała gorsze momenty, ale minie. Jesteśmy tylko ludźmi a nie robotami i każdą łapie depresja. Piszcie tutaj dużo, żeby się wygadać a nie trzymać nerwy w środku !
Anciikowa baaardzo gratuluję !
Zuza mnie tak kłuła pochwa okropnie w pierwszej ciąży :( pamiętam, że momentami to było okropne, ale lekarka stwierdzała że taka uroda :/
Ja wróciłam od m ze szpitala, ładnie go poczyścili kroplówkami i p/bólowymi więc poki co nie boli, ale wypisać go chcą dopiero najwcześniej w czwartek :( jestem wściekła bo chcą znów robić rezonans i tomograf a mają wyniki ze stycznia tego roku. Nie chcemy żeby go tak naświetlali co chwilę, bo to do niczego dobrego nie prowadzi a przez ten czas raczej niewiele się zmieniło :/ Za to moja mama dziś była i mi pięknie wysprzątała mieszkanie :) chyba się nie spodziewała, że je tak zapuściłam bo aż się zmęczyła biedna :p

Cina - to tylko gorszy dzień.... jesteś wspaniała i dzielna! ściskam!!
Zuza - też miałam kłucie... dzień przed porodem! :p
Panikara - trzymam kciuki za Twojego M. i zazdroszcze wysprzątanego mieszkania! :)

reklama
Laski,
No proszzzzz, jakie zle matki?!?!?!? Zmeczone to i owszem. Ale nigdy zle! Najlepsze dla waszych maluchow. Jakbyscie ich tak nie kochaly i nie chcialy dawac tyle z siebie, to do glowy bym wam nie przyszlo pomyslec, ze cos zle robicie. Chwile zalamania ma tu kazda z nas.

Wspolczuje i tule mocno! Jutro bedzie lepszy dzien! I kazda najgorsza i najdluzsza noc kiedys mija.

Do góry