reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Marii19 jak moje dziewczynki miały 2 lata to też miały taki okres że wszystko wyrzucały ze szafek np.swoje ubranka więc miałam pozabezpieczane szafki przed moimi potworkami.Bo wytłumaczyć im nie szło że nie wolno tak robić.Chłopak trochę starszy więc powinien wiedzieć że tak nie wolno robić zwłaszcza w cudzym mieszkaniu.A błędem że matka nie reagowała na zachowanie syna.Ja bym zareagowała.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zapomniałam Wam napisać że idziemy dzisiaj na warsztaty dla przyszłych rodziców tzn bardziej dla przyszłych ojców ale partnerki można zabierać ;) ciekawa jestem co tam będzie ciekawego, napisze Wam wieczorem :) są bezpłatne a prowadzi je Doula :)

Ja mam na coś ochotę ale nie wiem na co :( narazie pije mleko i czekam aż zachcianka mi przejdzie [emoji14]

p19uflw1jarcljhd.png

Ha! Jest na to sposób ;) Kupiłam jakiś czas temu myjkę do okien Kerchere (czy jakkolwiek to się pisze ;)) i jest super! Mam dużo okien, po 3 w pomieszczeniach albo 2 duże - ich mycie z tym cudem to bajka :) A myję też kafelki, kabinę, lustra, szafki w kuchni.. Super polecam! ;) I nie mam profitów z reklamy produktu hehe ;p

f2w3rjjga2xukn5b.png
Też mam i tez baaardzo polecam :)) mycie okien w parę minut :)) teraz mi się marzy myjka parowa od kerchera.. ale narazie zbieram fundusze.

p19udqk3ohjsffpu.png

Dzag82 nie przejmuj się ja też czuję że u mnie 3 dziewczynka będzie.Może dlatego też tak czujemy bo mamy już 2 dzieci tej samej płci.A ja tam płakać nie będę.Ciągnie mne bardzo do różowch ciuszków i doświadczenie mam w wychowaniu córek więc łatwiej mi będzie.Tylko mąż się zapłacze ale niema co narzekać bo dziewczynki są strasznie za nim.Wiadomo córeczki tatusia.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mahoniowa, ale to jest usługa w markecie :blink: Siedzi koleś i robi wszystko za Ciebie, wylicza Ci ile sztuk jakiej płytki musisz kupić, podpowiada z rozwiązaniami, z wyposażeniem, ze światłem. Nie program online.

Aga pisze:
Ale widzę również prysznic bez brodzika jak u mnie .. Zastanawiałam się jak to będzie się sprawdzać przy dziecku
No widzisz u Myychy jak :) - wanienka w środku :)

GuaRaNa, ćwiczenia ok. Nic mi się nie dzieje. To tylko dwa tygodnie, wiec szału nie będzie. Ale jak się zmobilizuję i dalej będę ćwiczyć, to może w końcu choć trochę wzmocnienie mięśnie brzucha i pleców. Bo jestem skapciała jak stara babcia...
Co do postawy rodziców - oczywiście ze przede wszystkim powinni pilnować, tłumaczyć i upominać, a tu najwyraźniej mieli to w doopie. O ile działo y się to u nich w domu to luz - może juz im się nie chce i nie mają siły, bo taki okres ma dziecko. Ich sprawa. Ale u kogoś...? Moim zdaniem dziecku tez krzywdę tym robią, bo jak widać na tym przykładzie dziecko raczej nie jest lubiane :-p A co do prezentów - to nie dziecka wina. Ktoś dorosły go tego nauczył.

Do góry