reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Dziękuję [emoji173]
Wybór na pewno jest. Do tego lekarza poszłam, bo mój gin mnie tam skierował. Ponoć super sprzęt i lekarz i zrobią to porządnie.
Ale lekarzowi się spieszylo chyba i jak chciałam dopytać o szczegóły to tylko powiedział, ze wszystko jest prawidłowo i tyle. Poczułam się jakby mnie wyganial z gabinetu.
No to ja bym zmieniła.
Też miałam podobne odczucia właśnie na 3, jeszcze Pani doktor sobie urlop planowała przy mnie jak pielęgniarka wprowadzała dane, plus powiedziała że za wcześnie przyszłam i nie oceni czegoś związanego z mózgiem, a jak wiadomo termin proponują w recepcji a nie ja sobie wybieram, nawet nie wiedziałam że tak to działa. Tym razem idę gdzieś indziej, zobaczymy co z tego będzie.
Dziwne że nie dali Ci opisu bez pappy, bo u nas tak to działa, że od ręki opis bez, a 2 tyg później drugi z pappa się odbiera.
Wazne że wszystko jest okej, teraz trzeba się tylko cieszyć [emoji5] jakoś tak lżej jest po tych badaniach, już się doczekać nie mogę [emoji16]

No to ja bym zmieniła.
Też miałam podobne odczucia właśnie na 3, jeszcze Pani doktor sobie urlop planowała przy mnie jak pielęgniarka wprowadzała dane, plus powiedziała że za wcześnie przyszłam i nie oceni czegoś związanego z mózgiem, a jak wiadomo termin proponują w recepcji a nie ja sobie wybieram, nawet nie wiedziałam że tak to działa. Tym razem idę gdzieś indziej, zobaczymy co z tego będzie.
Dziwne że nie dali Ci opisu bez pappy, bo u nas tak to działa, że od ręki opis bez, a 2 tyg później drugi z pappa się odbiera.
Wazne że wszystko jest okej, teraz trzeba się tylko cieszyć [emoji5] jakoś tak lżej jest po tych badaniach, już się doczekać nie mogę [emoji16]

Dokładnie tak jak mówisz. Lżej mi na duchu od razu. Po tych moich stratach miałam w głowie same czarne scenariusze. Mimo dziwnego podejścia lekarza cieszę się z wyników:) no i najważniejsze- byłam w stanie powiedzieć synkowi. Płakał ze szczęścia ❤

Alexa - super że wszystko dobrze po wizycie, tak ma być :)

Topika - u mnie właśnie prenatalne też były dosyć szybko 10/15 minut a przed jeszcze z 15 minut rozmowy. Ale mój na szczęście odpowiadał na pytania mój tz pytał co to ta przeziernosc dlaczego się bada na wszystko odpowiadał i jeszcze co było śmieszne to był nie w swoim gabinecie bo z oddziału przyszedł tylko na wizytę że mną i nie mógł ogarnąć tego sprzętu od zdjęć usg i co mierzył to mu się drukowalo zdj w formie papierowej i w tej formie jak z usg wychodzi i dostałam chyba z 10 zdj zamiast 3/4 jak ostatnio hehe a mówi bierze pani jak wydrukowalo tyle! Hehhe

Ja właśnie nie przybrałam na wadze nic i trochę się martwię :/ już 12t 5d wg ostatniego usg :/ wymiotuję ale nie kilka razy dziennie i mało jem bo mi się nie chce :/ jecie na siłę?? Może tak powinnam :/

@Alexa1905 Ja bym poszła do innego gin na polowkowe. Nie lubię takiego traktowania. To nie są wyścigi tylko ważne badania. Lekarz powinien mieć czas żeby odpowiedzieć na pytania i wątpliwości.

@Luxuorius ściskam Cię mocno. Odezwij się później do nas...

Ja +2 kg póki co, ale było 0 wymiotow, 0 mdłości i 0 zgagi - ale na to przyjdzie jeszcze pora. Za to ciągle jestem głodna i jem więc uważam że póki co to dobry wynik. Z blizniakami byłam ze 25 kg na plusie i jakoś udało mi się schudnąć do normalnej wagi więc nie ma co się tym zbytnio przejmować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry