Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaa nie strasz! Jak odejdą to wiadomo, że go już to czy to może jeszcze trwać? Zaczynam panikować. Na ktg coś było, ale bez paniki. Czekać i patrzeć.
Czyli teoretycznie najpierw powinny byc skurcze, zaś odejść dopiero wody?
To są fizjologiczne skurcze braxtona hicksa. Zupełnie normalne, macica ćwiczy do porodu.Czy to normalne, że mam czasami taki napięty, twardszy brzuch? Jak leże to raczej nie, raczej przy chodzeniu.
Jestem w 33tyg + 4. Mówiłam o tym mojej gin na ostatniej wizycie, ale akurat brzuch był miękki, mówiła że nie ma się czym martwić jeśli brzuch się "nie stawia" ale jakoś mi to spokoju nie daje![]()
Oj, uwierz mi, że jakby było poważne to byś wiedziała. Ja mam bardzo bolesne skurcze, przy tym biegunke, cały brzuch bardzo twardy i boli. To są złe skurcze. To o czym Ty piszesz to normalne skurcze, prawidłowe.U mnie raz twardnieje, raz jest luźny. Nie umiem chyba rozróżnić czy to coś poważnego czy nie. Nic mnie nie boli przy tym tylko czuje że brzuch jest napięty i ciężki. Położę się wygodnie i się rozluźnia.