Mi zależy żeby do roku dokarmić, bo syn nie chce pic Mm, kaszy tez nie toleruje, także nie bardzo jak bym miało mu te moje mleko zastąpić2,5 roku- piękny wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mi zależy żeby do roku dokarmić, bo syn nie chce pic Mm, kaszy tez nie toleruje, także nie bardzo jak bym miało mu te moje mleko zastąpić2,5 roku- piękny wynik
Ja latam głównie w kieckach, ale wdęta to ja jestem na pewno... A od wczoraj doszły pierwsze mdłości, chociaż nie przytulam się do kibelka... Dziś to już całkiem masakra, ale to pewnie za sprawą męża, który wczoraj miałam "wigilię" pracowniczą i jak dzisiaj wstawałam rano na krew, to myślałam, że zejdę od tego "smrodu", a wiem, że dużo nie wypił... Nigdy tak tego nie czułam... SMRÓD, że przejść się nie dało obok [emoji14]Hej. Szacuje termin, ja i moje apki [emoji14] na 10 sierpnia. Można dopisac do listyW piatek mam USG - potwierdze jeszcze ta date.
Ale ja nie o tym - czy Wy tez jestescie takie juz "wydęte"? Zaczynam nie dopinać spodni, a to dopiero 7 tydzień od OMMiałam wysoka bete, wiec niewykluczone, że jestem w trzypaku
Poza tym od rana głowa mnie boli. Kawke bym wypila, ale ograniczam do jednej z ranaJak Wy się czujecie?
Ja planowalam karmić rok- póltora, ale mały ssak miał inny plan [emoji23]
Bety jeszcze nie robiłam w żadnej ciąży. Pewnie zaczekam pare dni i powtórzę test, a potem do gina
Moja ledwo widoczna kreska ma 9 miesięcy![]()
Też węch mi się wyostrzyl. Drażni mnie szczególnie zapach potu ludzi w sklepie. No i wiem kiedy maz z psem po parku chodzil - mam wrażenie, że nasza suka zgarnia wszystkie możliwe kupy na łapach - choć nic się nie zmienia - park ten sam, a pieska omija wszystkie miny, to ja czuję ten zapachJa latam głównie w kieckach, ale wdęta to ja jestem na pewno... A od wczoraj doszły pierwsze mdłości, chociaż nie przytulam się do kibelka... Dziś to już całkiem masakra, ale to pewnie za sprawą męża, który wczoraj miałam "wigilię" pracowniczą i jak dzisiaj wstawałam rano na krew, to myślałam, że zejdę od tego "smrodu", a wiem, że dużo nie wypił... Nigdy tak tego nie czułam... SMRÓD, że przejść się nie dało obok [emoji14]
Ja jeszcze wydeta sie nie czuje i od kilku dni nie mam wzdeć, ktore wczesniej byly mocno uciazliwe. Mdlosci sa, do tego dopadl mnie jakis wirus, boli gardlo, glowa, z nosa cieknie i brzydko kaszle.Hej. Szacuje termin, ja i moje apkina 10 sierpnia. Można dopisac do listy
W piatek mam USG - potwierdze jeszcze ta date.
Ale ja nie o tym - czy Wy tez jestescie takie juz "wydęte"? Zaczynam nie dopinać spodni, a to dopiero 7 tydzień od OMMiałam wysoka bete, wiec niewykluczone, że jestem w trzypaku
Poza tym od rana głowa mnie boli. Kawke bym wypila, ale ograniczam do jednej z ranaJak Wy się czujecie?