M_Lena
Fanka BB :)
Hehehe i taka odpowiedź mi się podobaPowiedziałabym, że "spoko, nie ma sprawy, nic ie trzeba", ale dobrych ciasteczek nie odmawiam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Hehehe i taka odpowiedź mi się podobaPowiedziałabym, że "spoko, nie ma sprawy, nic ie trzeba", ale dobrych ciasteczek nie odmawiam![]()
Ja mieszkam w Gdańsku ;-)Hehehe i taka odpowiedź mi się podobaTylko przypomnij ile km nas dzieli? Bo to może być klyczowe
![]()
A ja WrocławJa mieszkam w Gdańsku ;-)
Lubię Wrocław ;-) pięknie tam jest :-)A ja WrocławZawsze można spotkać się w połowie drogi
![]()
To zapraszam do WrocławiaLubię Wrocław ;-) pięknie tam jest :-)
Noo gdzieś w połowie, czemu niewszystko jest możliwe
![]()
Lato się zbliża, zapraszam nad morze ;-)To zapraszam do WrocławiaChociaż ja z kolei nigdy nie byłam w Gdańsku, ale słyszałam, że tam też jest pięknie
![]()
Dziękuję bardzo :* Przemyślę propozycjęLato się zbliża, zapraszam nad morze ;-)
W takim razie Twój szef to debil, a debili trzeba tępić. Oczywiście, że jest coś takiego, jak urlop okolicznościowy i masz do niego pełne prawo po przedłożeniu odpowiednich dokumentów. A o co konkretnie chodzi? Szef nie chce Ci wypłacić pieniędzy?Dziewczyny Wy tu piszecie o urlopach okolicznościowych itp, ja jestem świadoma przepisów, też orientuje się w tym a mój szef wymyślił ostatnio (przed moim zwolnieniem) że nie ma czegoś takiego jak 2 dni opieki i urlop okolicznościowy i jeszcze zjebke dostałam że głupoty wmawiam pracownikom a on nie będzie za takie fanaberie płacił. Krew mi się zagotowalam pomimo że wskazałam konkretny przepis