reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

justyna myślałam jednak że troche bliżej :-) do Gorzowa to mam spooooroooo:-D

ja może z 1kg przytyłam..ale nie wiem dokładnie

reklama
Ja to bym mogła jeść wszystko. Od niczego mnie nie odrzuca. Mogę jeść mięcho, a za chwilę coś słodkiego. Chciałabym dziewczynkę tak bardzo, więc jest nadzieja:-). I zakupiłam dziś ser camembert, zaraz go pochłonę :-)
Mi przybyło ok 1 kg, na każdej wizycie położna mnie waży.

kami-30 ja mam tak że cały czas myślę o jedzeniu, ale jakoś nie jem dużo, bo nie mogę. Jem często a mało :-) a jak się kładę wieczorem spać to też myślę co bym zjadła na śniadanie ;-)

Co do śluzu, to ja mam więcej. Zawsze mam wkładkę, bo takie wrażenie mokrości.

to super :) zapoznam sie o czym piszecie fajnie ze takie forum powstalo . :-) jak sie czujecie ? i jakie badania juz mialyscie wykonane do tego czasu ?

Ostatnia edycja:
Molia - tutaj piszemy co nam ślina na jezyk przyniesie, na innych wątkach staramy się pisać to, co jest tematem wątku :-D
mamy galerię, opisujemy swoje wizyty, planujemy zakupy itd. itp.

Molia - Witaj :-*

Dziewczyny mialo byc grzanie sofy przy fajnych programach ,ale nie wyszlo -w drodze czekania urwal mi sie film :-/ i praktycznie do teraz piescilam oczy hehe

Carine ,Molia - witajcie :)

Martuśka - jakie krople do nosa dostałaś ? bo ja się męczę z katarem strasznie. Zdrówka życzę !

Hania - ja mam trochę więcej śluzu niż zwykle

Beetka - dzięki , nie pomyślałam o tym oil olbas , biedna się męczy , najgorzej z zasypianiem . Gratuluję pierwszych ruchów :)

Ja w ogóle nie mam ochoty na słodkie i u mnie to się sprawdza bo chłopak będzie , z Majką mogłam tonami jeść migdały w czekoladzie :)

Gawit - również dzięki , już zapisałam i lecę jutro do apteki

Dobrej nocki .

reklama
witam :)

pisze poniewaz chce was ustrzec przed oszustka jaka jest keeplovin. laska dodaje zdjecia nie swoje tylko ukradzione z neta. nie dajcie jej sie oszukac i proponowalabym takiego trolla jak ona od razu zglosic do admina zeby zablokowali ją. ponizej podaje linki do zdjec jakie dodala jako swoje a jakie sa w internecie i nie sa one jej (popatrzcie na daty i opisy )

30 tydzień ciąży - Zdjęcie 22 z 25

to zjecie ponizej dodala na glownym forum brzuszkow jako swoj 10 tydzien

10 week belly pic with twins!!!! - Multiples and Twins - WhatToExpect.com

to dodala jako zekomo jej rysunek (popatrzcie daty komentarzy do obrazka )

Sketches- Kitty and baby -penc by Seraphim-burning on deviantART

to zjdecie dodala jako swoje blizniaki na blogu ( po prawej stronie mozecie znalezc )

Smithback Twins: 16 Week Ultrasound Pictures!

chyba starczy dowodow?

najlepiej jak wasz moderator zglosi ja do admina

zycze spokojnej ciazy :)

Do góry