reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

najgorzej jak tesciowa sie wtraca ;p

bylam u brata pokazywalam mu szumisie a on kliknal kup teraz i ze to prezent na dzien mamy dla mnie ♡ co za przeslodkie dziecko prawie sie poplakalam

reklama
Ja tam też skladam zyczenia tesciowej bo i tak z mezem do niej chodzimy a t o w koncu meza mama. Ja mam fajna tesciowa w ogole sie nie wtraca zadzwoni raz na 2-3tyg czy moze na kawke wpasc i jest fajnie ;)

O kurczę ale wieści.... Daj znać jak tam pokontroli...

U mnie ciężka noc.... Syn był wczoraj na kontroli u lekarza bo dalej ma ten kaszel alergiczny....Ale osluchowo oj

O 23:30 szpital...sterydy na płuca....już miał swiszczenia i pojedyncze szmery.... W domu już gorączka i oddech płytki.....

Porażka raz czy dwa razy do roku mamy taką akcję.
Pulmolog zrobił testy i ogólnie dobrze... A my dalej w czarnej du... Bo nie wiemy skąd się to bierze...

ale wieści :( aniołkowa trzymam za was kciuki, musi być dobrze ;) może tylko jakieś naczynko w szyjce Ci pękło :)
z doświadczenia wiem że gdy coś się dzieje to najlepiej jechać na IP a nie dzwonić, jak już się jest na miejscu to nie mogą nas odesłać z kwitkiem :)

ja nie wiem właśnie czy mam teściowej składać życzenia czy nie...kontakty mamy aktualnie pół na pół...niestety nadal z nami mieszka wiec głupio by było chyba nie złożyć w końcu jest matką mojego męża :p

jaspis - łączę się w bólu, pies sąsiadów pod nami ujadał nad ranem wiec nagła pobudka była :( a ten pies jest ogromny i ujada tak ze ludzie z bloku obok pewnie też słyszą...

Mojej teściowej nawet mój mąż nie złożył. Upominalam go ale cóż. ja w życiu nie złoże. Mam mamę i druga mi nie potrzebna. Szkoda , że miałam moja taka długa przerwę w kontakcie ale oby się to nadrobilo :)

Aniolkowa daj znaka!

Jezu dobrze, że mój psic tak nie drze papy. Czasem warknie i otworzy jedno oko ale generalnie nie ma go w domu bo śpi :) kochany smierdziuch.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana moja. Jestem z Tobą sercem. Wierzę, że wszystko będzie dobrze. Myśl pozytywnie. Trzymam mocno kciuki!!!! Będę myśleć o Was cały czas i wysyłać pozytywna energie:* trzymaj się !

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aniołkowa trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo, oby udało się zatrzymać je w Twoim brzuszku jak najdłużej. Przesyłam ogrom pozytywnej energii dla Was !!!!

reklama
Do góry