Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bra moje też były jakby puste a mleko sikało ale uwież mi może być gorzej............... Czego Tobie nie życzę Twoje to pędą piękniutkie jędrniutkie;-) Jaipur Twoje też;-)
Adeczka przez ostatnie dwa tygodnie Igor spał bardzo ładnie z jedną pobudką nad ranem. Spał ze mną dlatego tak fajnie było.Wczoraj tatuś zdecydował się wrócić do wspólnego wyrka i Igorek wylądował w łóżeczku,stąd te pobudki No nic trochę minie zanim się znowu przestawi!
Ale mi dziecko numer zrobilo .. siedzi sobie z Tata i muzyczki sluchaja... teraz!
Tak sie wybudzila mocno Polinezja... zatanczylysmy w swietle komputera do Phila Collinsa i idziemy usypiac sie.. nie ma bata - jest po 23tej! Dobranoc :*
A my mieliśmy koszmarna noc Oli o 1 w nocy się przesikał i trzeba było przebrać a potem co chwilę się wybudzał i praktycznie cała noc przy cycku, rawie w ogóle nie spalam. Mam nadzieje, ze dzisiaj będzie ok.