reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Słomiane wdowy

Witam z zasypanych gor!

Lelek to niekoniecznie musi byc od razu celiaka ale nietolerancja glutenu a z tego sie wyrasta :tak:
Beniaczek wiem ze to trudna decyzja ale jak ja mialabym mozliwosc to poszlabym na swoje a nie wiecznie plaszczyla bym sie przed tesciami
Beatko z Twoim nastawieniem to Ty juz chyba od urodzenia bylas slomianka ;-) :-D

Pozdrawiam wszystkie!!!!

reklama
Witam słomianki:-D zimę mamy na całego.Moje starsze dziecko nic nie mówi,tylko "mamo idziemy na sanki" już od 7 rano od trzech dni:tak:..
Tylko mały problem bo jak tu z młodszym wyjść kiedy kółka od wózka nie chcą się kręcić...:no: No a tak na marginesie nareszcie mamy grudzień,bo już nie mogłam patrzeć w kalendarz na ten listopad który ciągnie się jak flaki z olejem:rofl2: Patrzę przez okno i tak myślę,że wielki czas umyć okna i zmienić ozdoby..bo u nas nadal wiosna w oknach:-p Tylko,że z tym zawsze mam mały problem kiedy zmieniam ozdoby córka chce już choinkę..i co tu zrobić. Nic uciekam robić placek ponieważ mam świetny przepis na "ala sernik na zimno" Jeśli któraś z Was była by chętna go zrobić..tak na szybkiego objaśnię co jest potrzebne .. Więc tak: spód 20 dużych sucharów rozgnieść na drobno,czekoladę do smarowania chleba podgrzać w garnuszku cały słoiczek dodać do okruchów sucharów i wyłożyć na tortownicę.Ubić 0,5 l bitej śmietany..z nie wielką ilością cukru + dodać rozpuszczoną żelatynę...na górę wylać galaretkę jaką kto lubi ja preferuję truskawkową..mniam pychotka.. Jeśli któraś z Was zrobi również..to życzę smacznego;-) Pozdrowionka.

hej dziewczyny
ja zaliczylam dzisiaj wewnetrzny za tydzien mam normalny egzamin troche mam stresa ale mysle ze jakos to bedzie
marta no troche cie tu nie bylo, ale zimno strasznie u nas -11 stop i do tego wieje,
beata u was to chyba jeszcze bardziej wieje?

reklama
Do góry