Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas z dynia bylo identycznie...........do teraz jak poczuje ze jest dynia...........blee i nie otworzy paszczy :-)A my natrafiliśmy na pierwszy smak, który Olkowi nie pasuje - dynia. Zazwyczaj aż się trzęsie jak widzi słoiczek i muszę szybko machać łyżeczką, bo jak za duże przerwy są pomiędzy porcjami to jest krzyk. Tym razem po pierwszej łyżeczce stracił apetyt. Pomyślałam, że spoko, spoko, normalna sprawa, nowy smaczek i chciałam przemycić trochę tej dyni z ziemniakiem pomiędzy zupką jarzynową. Mało tego, że się nie udało, to po łyżeczce dyni Olo miał odruch wymiotny, po trzeciej próbie odpuściłam. Może za jakiś czas spróbujemy, albo w jakimś innym zestawieniu, bo zdaję się, że mamy też dynie z jabłkiem :]
Do mam gotujących: w jaki sposób robicie papkę z zupy? Użyłam blendera i marnie się sprawdził (może marny blender, nie wiem, do truskawek w sam raz ;-)) i musiałam przecierać jeszcze przez sitko. Ale konsystencja i tak odbiegająca od tej ze słoiczka. Jakieś pomysły?

Do mam gotujących: w jaki sposób robicie papkę z zupy? Użyłam blendera i marnie się sprawdził (może marny blender, nie wiem, do truskawek w sam raz ;-)) i musiałam przecierać jeszcze przez sitko. Ale konsystencja i tak odbiegająca od tej ze słoiczka. Jakieś pomysły?