Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas dalej w nocy różnie. czasem obudzi się o 2 i sie wierci nawet jak wypije 120 herbatki to i tak musze robić mleko i jak zje to dalej idzie spać. Czasem obudzi sie dopiro o 5 czasem o 4 różnie ale zawsze kończy się butlą z mlekiem.
Dziecko w tym wieku już nie powinno jeść w nocy - przede wszystkim ze względu na zęby. A smoka używa?
Potem wstalam na swoj antybiotyk przed 5:00 i przy okazji Jasiowi tez zrobilam mleko bo zaczal sie wiercic. wypil i spal do 8:00 kiedy to dostal znow wody i spal do 9:30 :-)
ale najważniejsze że ty zadowolona no i są postępy 
nocki super, czasem dopomina sie smoka, wiec sekundowe dojścia do nie go, czasem nawet nie pamietam czy u niego byłam czy nie
no ale za to ranny ptaszek, śpi do ok 8-8:30, a co najśmieszniejsze zaczął tak wstawać dzień po moim złożeniu indeksu do dziekanatu
bo takto wstawał o 7 ;-) chyba wiedział że muszę sie teraz nawysypiać za wszystkie czasy po masakrycznej sesji
normalnie dostałam od skarba godzinkę gratis
ale odnośnie smoka... czy myślałyscie już może o jego odstawieniu?? bo ja ostro teraz o tym myślę bo mogę sie temu poświecić bez reszty, skupić tylko na tym, zero uczelnianych obowiązków itd... co prawda jest już tylko typowo do uśnięcia, bez niego usnął może z trzy razy :-( ale i tak jakoś tak już mi zawadza
myślałam o odcinaniu po troszeczku co jakiś czas
a wy macie jakieś pomysły?