To prawda całą ciążę nie miałam bólu głowy a teraz prawie raz w tygodniu taki ból migrenowy z wymiotami coś okropnego:-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda całą ciążę nie miałam bólu głowy a teraz prawie raz w tygodniu taki ból migrenowy z wymiotami coś okropnego:-(
Ja mam bole glowy tak co 2,3 dni, i na wymioty mnie zbiera. Straszne! Juz przed ciaza tak mialam a teraz ciezka sprawa bo wez w takim bolu zajmij sie jeszce dzieckiem.
![]()
Myszka rzeczywiście masz luksus, Maja w dzień je co 4 godziny a w nocy co 2 i budzi mnie co 2 godzinya nasz "zloty Jasia" wprawdzie nie chcial wczoraj spac ale zasnal okolo 21:00 no i spal do 08:00 rano, zjadl i spal dalej do 10:00 :-)
Kurcze - ja to naprawde mam luksus...![]()