Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O 01:00, 04:00, 07:00. Na szczescie spal potem do 09:00.U mnie podobnie, ale ja juz się przyzwyczaiłam: pierwsza obudka ja ja kładę się spać czyli koło 1, potem 4 i 7 i spimy do 9-10, ale nie czuję się zmeczona pewnie dlatego, że po przystawieniu go do cyca w momencie zasypiam.a u nas tradycyjnie juz beznadzieja :-( Nawet nowy materacyk do lozeczka nie pomogl... :-(
Czuje sie jakbym miala w domu noworodka budzace sie co3 godzinyO 01:00, 04:00, 07:00. Na szczescie spal potem do 09:00.
Ale normalnie jak wstaje w nocy po kilak razy to padam na pysk pomimo tego spania do 09:00. chyba sie bede kladla jeszcze wczesniej niz dotychczas - a klade sie dosyc wczesnie bo okolo 22:00.
Dla mojego to strasznie dużo, bo on zarówno zupki jak i mojego odciągnietego mleczka spija 100 maks 120 ml.maluszki 5 miesieczne powinny wypijac 150-180ml mleczka modyfikowanego. i potem jeszcze cycus (o ile chca). Tak nam powiedział pediatra.
moje dziecko dzis spało od 20 do 7 rano z małą pobudką o 3 na smoka, ale i tak jestem z niej dumna![]()
Ech, żeby u mnie sie małemu tak nie przestawiło.
) ale w większości przesypiamy całe nocki :-) Np wczorajszej nocy spałam tylko 4 godz, bo uczyłam sie do 2 a wstawałam o 6... Wiec totalne zombi, ale synciu chyba widział ze mamusia miała straszną nocke i dał mi dziś odespac
Usnął o 21, o 23 possanie 2 razy smoka (jeszcze nie spałam) i pobudka o 7:45 :-) Tradycyjnie o 8 śniadanko
Wiec spałam ciągiem 8 godzin! Ja juz właściwie zapomniałam jak to jest wstawać co 2-3h... I mam nadzieje ze synciu juz mi tego nie przypomni
I wam tego życzę, aby przespane nocki nadeszły lada dzień 
( wyciszyc nie chciał bo by nie słyszał
) no i znowu płacz i usypianie
.