reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sposoby na zasypianie

Koga jedyny smoczek jaki jest tolerowany to ten od butelek avent. Efekt ryczenia był taki, że wreszcie zasnął i zbudził się po godzinie. W poniedziałej idziemy do lek., więc mam nadzieję, że coś nam doradzi, bo naprawdę zwariować można.

reklama
Trzymaj się dzielnie, mam nadzieję, że wszystko jednak ok.

Kurcze, że też te nasze maluchy nie potrafią nam jeszcze powiedzieć o co chodzi:baffled: myślę, że wtedy będzie łatwiej:happy:

Dzisiejsza nocka ładna, były jakieś dwie pobudki na smoka, Mateusz wstał 6.15 załatwił swoje potrzeby, wypił butle mleka i jeszcze spaliśmy od 7.20 do 8.20:)))))) No i dziś chyba pobił rekord bo zasnął o 11 i spał do.....13!!!!!!! Kochany synek, czuje chyba że weekend i trzeba wypocząć

Zuzia chyba zaczyna sie przestawiac na jedno spanko w ciagu dnia.coraz czesciej pozniej kladzie sie spac w dzien a czasami przedpoludniowa drzemke omija

emi tez ostatnio jak to napisałaś omija przedpoludniowa drzemke
klade ja a ona grzecznie lezy godzine ale nie spi potem juz nie ma sensu czekac az zasnie i spi tylko raz

A patrycja ZAWSZE w soboty budzi się przed 7:no: :no: :no: a w tygodniu to budzimy się razem średnio ok.7:15. Że yeż Mała franca nie wie o której się wstaje w sobotę.:-)

reklama
Pomału zastanawiam się nad sposobem zasypiania dla mnie :-)
Chodzę coraz później spać, a później się dziwię, że jestem niewyspana :confused:

Do góry