tereskaa
Mamusie Marcowe '06
iwka31............ja tez tak mialam jakis miesiac temu .........małemu wtedy nastepne ząbki szły (wtedy o tym nie wiedziałam )......pogryzł kilka dni i zabek sie pojawił ........i przestał mnie tez gryżć .............jedynie co robilam to mowilam ostrym tonem do niego ze nie wolno ....oczywiscie wyciagalam piers za kazdym razem jak tylko mnie ugryzl....i jak tylko moglam to masowalam mu dziaselka-to duzo pomaga
iwka ja tez ryczałam z bólu i chciałam brzdaca odstawic tymbardziej ze moj gryzl nie tylko piers ale dosłownie mnie cała gdzie tylko mogl gryzł mnie w reke..... noge .....ucho..... brzuch ...........gdzie tylko mogl przypelzac i mnie ugryźć.....a najbardziej dołujące było to że tylko mnie sobie upatrzył ....mojego M ani razu nie tknął.........
iwka bedzie dobrze ........wytrzymaj te kilka dni...trzymam kciuki ........;-) ;-) :-)
iwka ja tez ryczałam z bólu i chciałam brzdaca odstawic tymbardziej ze moj gryzl nie tylko piers ale dosłownie mnie cała gdzie tylko mogl gryzł mnie w reke..... noge .....ucho..... brzuch ...........gdzie tylko mogl przypelzac i mnie ugryźć.....a najbardziej dołujące było to że tylko mnie sobie upatrzył ....mojego M ani razu nie tknął.........
iwka bedzie dobrze ........wytrzymaj te kilka dni...trzymam kciuki ........;-) ;-) :-)
Agata nie ma jeszcze ząbków (na szczęście)