Smerfetka94
Fanka BB :)
A hejJakoś cicho się tu zrobiło ostatnio.
@Smerfetka94 co u ciebie?
Czekam wlasnie na okres. Dzisiaj 32dc.
Piersi raz bola raz nie. Zauwazylam tez troche sluzu no i tempka podwyzszona.
Ogolnie wszystko wrocilo do normy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A hejJakoś cicho się tu zrobiło ostatnio.
@Smerfetka94 co u ciebie?
A musiałaś robić jakąś przerwę w staraniach czy staracie się normalnie? 32dc to już długo.A hej
Czekam wlasnie na okres. Dzisiaj 32dc.
Piersi raz bola raz nie. Zauwazylam tez troche sluzu no i tempka podwyzszona.
Ogolnie wszystko wrocilo do normy![]()
Nie, lekarz powiedzial ze po ustaniu krwawienia moge normalnie sie starac.A musiałaś robić jakąś przerwę w staraniach czy staracie się normalnie? 32dc to już długo.
Trzymam kciukiNie, lekarz powiedzial ze po ustaniu krwawienia moge normalnie sie starac.
Mam jakies skoki temperatur.
Bo raz zimno a raz wietrze cale mieszkanie.
Czulam sie tez jakby mnie cos mialo brac.
Zobaczymytemperatura znow jak w poprzednim cyklu...sle co ma byc to bedzie
![]()
Jak dzisiaj bedzie cisza to jutro rano sprobuje.Trzymam kciukia kiedy planujesz testować?
A jakie długie masz cykle? Może spróbuj za kilka dni jak @ nie przyjdzie.. Na tym moim tescie teraz jest praktycznie nic nie widać a chciałam dziś pokazać go mężowi i oświadczyć, że może się udało a tak to sama nie wiem czy mu coś mowic [emoji19]najgorsze, że jutro mamy myć okna a jeśli coś by było na rzeczy to nie powinnam raczej [emoji19]
To zamiast się denerwować to się ciesz! Moja beta w 11 dpo była 7Beta 18. Teraz się będę denerwowac, że tak mało.
Chyba jak na termin okresu to nie mała ważne że jest! To co gratulacje!Beta 18. Teraz się będę denerwowac, że tak mało.