martini87
Fanka BB :)
Cieszę się cieszęSuper! Gratulacje! Nie martw się nic, tylko się ciesz że się udało! [emoji4]
Ale macie wszystkie rację, nie mam co się denerwować tym, że taka niska beta skoro to dopiero 10 czy 11 dpo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cieszę się cieszęSuper! Gratulacje! Nie martw się nic, tylko się ciesz że się udało! [emoji4]
Cieszę się cieszę [emoji7] a zarazem się boję i trochę jeszcze nie dowierzam [emoji44]
Ale macie wszystkie rację, nie mam co się denerwować tym, że taka niska beta skoro to dopiero 10 czy 11 dpo [emoji846] i dziękuję Wam za gratulacje i ciepłe słowa [emoji10]
Cieszę się cieszęa zarazem się boję i trochę jeszcze nie dowierzam
Ale macie wszystkie rację, nie mam co się denerwować tym, że taka niska beta skoro to dopiero 10 czy 11 dpoi dziękuję Wam za gratulacje i ciepłe słowa
![]()

Trzymam kciuki, żebyś i Ty niedługo zobaczyła IIPewnie, że nie ma. Ogromne szczęście Cię spotkało. A betę warto powtarzać żeby mieć jasność co do jej wzrostu.
Co ja bym dała za taki wynik...![]()
Moja druga kreska była tak blada, że nie byłam pewna, czy ja widzę czy m tylko urojeniaMyślę że jak ja bym ujrzała 2 kreski też bym nie dowierzala... [emoji4] Musi to byc piękne uczucie ! [emoji4]
Moja druga kreska była tak blada, że nie byłam pewna, czy ja widzę czy m tylko urojeniapo kilku godzinach zniknęła i teraz nie widać jej wcale. A na betę poszłam z jednej strony zachęcona tym bladziochem a z drugiej bo już od wtorku czułam, że jestem w ciąży
![]()
Moja druga kreska była tak blada, że nie byłam pewna, czy ja widzę czy m tylko urojeniapo kilku godzinach zniknęła i teraz nie widać jej wcale. A na betę poszłam z jednej strony zachęcona tym bladziochem a z drugiej bo już od wtorku czułam, że jestem w ciąży
![]()
GratulacjeBeta 14,5także super
![]()
A co znaczy, że czułaś? Podziel się z czekającymiMoja druga kreska była tak blada, że nie byłam pewna, czy ja widzę czy m tylko urojeniapo kilku godzinach zniknęła i teraz nie widać jej wcale. A na betę poszłam z jednej strony zachęcona tym bladziochem a z drugiej bo już od wtorku czułam, że jestem w ciąży
![]()