Otulka5
Fanka BB :)
PowodzeniaMy się staramy od maja ale bez skutku miałam zaburzenia hormonalne i przyjmuje teraz luteinę. Wczoraj krwawilam jednorazowo zobaczymy co będzie za 4 dni czy przyjdzie okres czy nie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PowodzeniaMy się staramy od maja ale bez skutku miałam zaburzenia hormonalne i przyjmuje teraz luteinę. Wczoraj krwawilam jednorazowo zobaczymy co będzie za 4 dni czy przyjdzie okres czy nie![]()
Czasem wystarczy jednoSytuacja alkoholizacja[emoji23] 8 dni do okresu. Jak już pisałam wcześniej, raczej na spokojnie, za mało przytulania w tych dniach...![]()
W koncu sie udaMy się staramy od maja ale bez skutku miałam zaburzenia hormonalne i przyjmuje teraz luteinę. Wczoraj krwawilam jednorazowo zobaczymy co będzie za 4 dni czy przyjdzie okres czy nie![]()
Głowa do góry =) będzie dobrze. Życzę ci powodzenia, oby w przyszłym cyklu się udaloDostałam telefon z laboratorium. Nie jestem w ciąży, wyniki do odebrania w poniedziałek. Cieszę się szczęściem wszystkich dziewczyn którym się udało, jednak na razie muszę przeboleć swoje. Dziękuję za wsparcie, i przepraszam, że zawracałam Wam głowę.
Ja też od maja.. U mnie problem z prolaktyna... Ale dzięki za wsparcie [emoji4] a u Ciebie jak?Czasem wystarczy jedno![]()
Beta wyszła 15, czyli za niski przyrost, nie było sensu podawać żadnych leków podtrzymujacych bo skoro leci w tak wczesnej to znaczy że coś genetycznie nie tego. Do 15 byłam w szpitalu ale wpisali mnie już.@seneatsui jak sytuacja?
Beta wyszła 15, czyli za niski przyrost, nie było sensu podawać żadnych leków podtrzymujacych bo skoro leci w tak wczesnej to znaczy że coś genetycznie nie tego. Do 15 byłam w szpitalu ale wpisali mnie już.
Teraz w domu w łazience poszedł mi skrzep wielkości małego palca u ręki więc chyba już po ptakach.
Ale nie ma się czym dolowac, teraz żeby jak najszybciej się oczyścić i działać dalej![]()
Beta wyszła 15, czyli za niski przyrost, nie było sensu podawać żadnych leków podtrzymujacych bo skoro leci w tak wczesnej to znaczy że coś genetycznie nie tego. Do 15 byłam w szpitalu ale wpisali mnie już.
Teraz w domu w łazience poszedł mi skrzep wielkości małego palca u ręki więc chyba już po ptakach.
Ale nie ma się czym dolowac, teraz żeby jak najszybciej się oczyścić i działać dalej![]()
Powiem szczerze że myślałam że gorzej będę to znosić ale też tak uważam że przynajmniej wiemy że wszystko klika, ale też teraz świeżo po anty więc organizm musiał ogarnąć. Mam mega wsparcie w mężu, śmiał się czy już planuje następny maratonTo teraz się udało ale widocNie zarodek za słaby. Następnym razem już jedno i drugie będzie w porządku. Wierze ze tal bezie i tego ci życzę. Mocne tulę.
Trzymaj soe. Pamiętaj ze lepiej teraz niż później zawsze tzreba szukac tej lepszej strony. Bądź dzielna