annajak
Fanka BB :)
Nie wiem, ja mierzę pod językiem.Dziewczyny które mierzyły sobie temp, czy temp z czoła się liczy? Mam 3-4 dni wyższa temperature mierzona na czole. Przedwczoraj było 37,2, wczoraj 37,8 a dziś 37,2.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem, ja mierzę pod językiem.Dziewczyny które mierzyły sobie temp, czy temp z czoła się liczy? Mam 3-4 dni wyższa temperature mierzona na czole. Przedwczoraj było 37,2, wczoraj 37,8 a dziś 37,2.
A myślałaś żeby iść do lekarza na monitoring?A ja mam pytanie moze troche glupie.. ile dni przed owu zaczyna Wam sie sluz plodny ? Czyli ciagnacy o konstystencji bialka kurzego.? Mam nadzieje ze ten cykle bedzie w koncu owulacyjny, ale dopiero 6dc a zauwazylam juz wlasnie ten sluz, zrobilam test owu ale jeszcze duzo bledsza
Piekny pecherzykja w 16dc mialam tylko 15.7. A endo spokojnie urosnie, ja w 16 dc mialam 10.8
Tak ale lekarz kazal mi 3 miesiace sprawdzac paskami, dopiero potem monitoring...A myślałaś żeby iść do lekarza na monitoring?![]()
Nigdy nie wiadomoObymoże Świąteczny Cud będzie [emoji3590]
W Twoim przypadku jest szansa ze nawet jesli sie uda to wszystko dobrze sie skonczy? Ja oczywiscie w to wierze i trzymam kciuki ale czy sa jakies zagrozenia?
A test już robiłaś?Dziewczyny nadal nie mam okresu jak myślicie jaka może być przyczyna? Bezowulacyjny? Bola mnie jajniki trochę oba w 18 dc miałam różowy śluz. Myślicie ze powinnam odwiedzic lekarza?