reklama

patrycja995
Zaciekawiona BB

Jak tam dziewczyny? Jak mija niedziela? 

patrycja995
Zaciekawiona BB

Macie jakieś doświadczenia z testem Bobo Test Duo? Miałam jeszcze jeden i wczoraj wieczorem zrobiłam. Jak to ja haha. Nie wiem czy ta druga kreska jest wgl poprawna, chyba nie bardzo, co? Zmnienilam troche kontrast na zdjęciu, bo mam strasznie mocne światło w mieszkaniu dzisiaj 

Załączniki
Fado123
Fanka BB :)

Ja nic nie widzę , nawet jeśli coś jest to nie w tym miejscu co powinnoMacie jakieś doświadczenia z testem Bobo Test Duo? Miałam jeszcze jeden i wczoraj wieczorem zrobiłam. Jak to ja haha. Nie wiem czy ta druga kreska jest wgl poprawna, chyba nie bardzo, co? Zmnienilam troche kontrast na zdjęciu, bo mam strasznie mocne światło w mieszkaniu dzisiaj![]()
patrycja995
Zaciekawiona BB

widzę na laptopie teraz, że rzeczywiście nic nie widać. Dodawałam z telefonu ;(Ja nic nie widzę , nawet jeśli coś jest to nie w tym miejscu co powinno
Fado123
Fanka BB :)

Ja się na tych testach nie znam ,nigdy takich nie robiłam ,zawsze te płytkowe ,może kup jutro i zrób , a który masz dzień cyklu?widzę na laptopie teraz, że rzeczywiście nic nie widać. Dodawałam z telefonu ;(
patrycja995
Zaciekawiona BB

24 dc. Dobra, nie mam żadnych testów w domu, więc nie będzie kusić i poczekam jeszcze do wtorku, wtedy odstawiam Dupka. Albo najlepiej pójdę na betę, zamiast robić te testy z apteki... nie ma co się doszukiwać na siłę

patrycja995
Zaciekawiona BB

To jest test płytkowy, tylko wyjęłam pasek ze środkaJa się na tych testach nie znam ,nigdy takich nie robiłam ,zawsze te płytkowe ,może kup jutro i zrób , a który masz dzień cyklu?
Czasami miałam podobnie przy niektórych testach. Wydaje mi się, że na pasku odznacza się miejsce w którym powinna się pojawić kreska. Za pierwszym razem przejechałam się bo myślałam, że coś z tego będzie, przy kolejnych takich podchodziłam do nich z mocnym dystansemTo jest test płytkowy, tylko wyjęłam pasek ze środkacała ja hah
reklama

Patryśka00
Zaciekawiona BB

Hej
Cieszę się ze mogę być z wami. To mój pierwszy cykl starań. Razem z mężem wiemy ze to nie będzie prosta droga. Narazie żadnych objawów nie mam a za tydzień planowo powinnam dostać okres. Liczę na to ze jednak @ nie nadejdzie a ja również będę mogła zrobić test
 Pozdrawiam

Cieszę się ze mogę być z wami. To mój pierwszy cykl starań. Razem z mężem wiemy ze to nie będzie prosta droga. Narazie żadnych objawów nie mam a za tydzień planowo powinnam dostać okres. Liczę na to ze jednak @ nie nadejdzie a ja również będę mogła zrobić test