MamaWojtusia15
Fanka BB :)
Śliczny rysunek [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Rysunek synka sprzed paru dni. Motylek z motylkiem w brzuchu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rysunek synka sprzed paru dni. Motylek z motylkiem w brzuchu![]()
Trzymam kciuki!! Daj znać jak tam wyniki..Jutro rano lecę na betę... Zobaczymy...
No ja już też załamuje ręce i staram się to olać, bo ciągle coś zaburza moje myślenie..Mi w tym cyklu mąż zabronił robić testów owulacyjnych bo powiedział że ja sfiksuje od tego codziennego sprawdzania.
Ale to mi gwoździa dałaś z tym że pokazują po owulacji, niby czytałam dużo, że właśnie te najwyższe stężenie lh jest przed samą owulacja nawet jakieś wykresy w necie oglądałam i teraz to sama zgłupiałam.
Spokojnie, więcej luzu, mniej planowania i na pewno się uda [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]powodzeniaNo ja już też załamuje ręce i staram się to olać, bo ciągle coś zaburza moje myślenie..
Niby według 28 dniowego wcześniejszego cyklu pasuje, że pokazuje u mnie przed, ale ostatnio też mi się cykl skrócił, więc to by znowu pokazywało, że jednak jest już po owulacji... Czyli nic nie wiem hahaha
U mnie po poronieniu każdy cykl wygląda inaczej. Owulację zawsze miałam późno a teraz w 12-13 dc chyba nigdy tak nie miałam. Ból też jest inny niż zawsze był. Mnie teraz bolą plecy z tyłu na dole po stronie po której jest owulacja. Myślę, że wpływ może mieć milion czynników łącznie z pogodą, jedzeniem, spaniem, ruchem itp. pozostaje zakceptować to co się dzieje i zaufać ciału, ono wie co ma robić.Dziewczyny, chciałam zapytać was co sądzicie? Bo moja owulacja w tym cyklu była inna niż zawsze, i testy owu też inaczej. A więc tak zawsze mam mocny ból jajników i testy owulacyjne z ciękawości robiłam jeszcze kilka dni po owulacji i wychodziły 5 - 6 dni pozytywne. Ten cykl z delikatnym godzinnym bólem jajników i dwa dni tylko pozytywny test owu. O co chodzi? Może któraś umi pomóc?
Obawiam się, tylko, że owu nie miałam...U mnie po poronieniu każdy cykl wygląda inaczej. Owulację zawsze miałam późno a teraz w 12-13 dc chyba nigdy tak nie miałam. Ból też jest inny niż zawsze był. Mnie teraz bolą plecy z tyłu na dole po stronie po której jest owulacja. Myślę, że wpływ może mieć milion czynników łącznie z pogodą, jedzeniem, spaniem, ruchem itp. pozostaje zakceptować to co się dzieje i zaufać ciału, ono wie co ma robić.
[emoji8][emoji8][emoji8]Hej, można tu u was przycupnąć? [emoji846]