Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dwie białe kreski? 11 dpo moim zdaniem za wcześnie. Poczekaj do soboty do najmniejMiałam nie testować. Dziś trzeci dzień mi niedobrze. Zrobiłam test (11dpo), czułam że jak wyjdzie negatyw to dam radę.
No i wyszły dwa białe:/ może to jakiś lekki wirus...
W sensie dwa testy wyszły białe...Dwie białe kreski? 11 dpo moim zdaniem za wcześnie. Poczekaj do soboty do najmniej![]()
W sensie dwa testy wyszły białe...
Zrobię w weekend. Jak zwykle chwila smutku i parę łez, ale trzeba się ogarnąć.
Dlatego mnie zawsze zastanawiało , co kieruje takimi ludźmi kiedy decydują się na dziecko. Ja chciałam być matką, dać nowe życie i dzielić swoje z nimMoże i to jest trochę toksyczne bo moje życie kręci się wokół dzieci i dla Nich każdego dnia się budzę ale nie wyobrażam sobie inaczej
Mieliśmy kiedyś takich znajomych, jak tylko dowiedzieli się o Naszej ciąży postarali się o swoją ale chyba tylko dla "fejmu"W ciąży paliła, potrafiła wypić też piwo, gdy urodziła a dziecko miało antybiotyk zostawiła je w szpitalu bo musiała wyjść na "pępkowe" . Do dzisiaj właściwie co weekend zostaje z babcią a oni wrzucają słitfocie z imprez. I niech mi Ktoś wytłumaczy po co ta szopka? :/ No i tacy na pewno nie zrozumieją, jak można spędzać czas z dziećmi
![]()