Martyna84
Fanka BB :)
Ciążowego nie, ale skusiłam sie na owulacyjny, żeby z ciekawości sprawdzić, czy to działa i czy może coś się dzieje, ale oczywiście jest negatywny. I więcej nie testuje napewno....Robiłaś dziś test?![]()
A jak u ciebie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciążowego nie, ale skusiłam sie na owulacyjny, żeby z ciekawości sprawdzić, czy to działa i czy może coś się dzieje, ale oczywiście jest negatywny. I więcej nie testuje napewno....Robiłaś dziś test?![]()
Złote rady.. Podejść na luzie do wszystkiegoSuper brawo, spokojny 8 mc, rośnijcie zdrowo. A w wolnej chwili napisz nam złote rady i objawy.
wszedzie sa widelki, policz z omDziewczyny, wczoraj odebrałam wyniki bety, 247, ale z legendy na wynikach nie umiem nic odczytać..jestem albo w 1-2,2-3,3-4 tygodniu ciąży. Nie wiem czy u mnie w szpitalu dają takie nieczytelne widełki czy wszędzie
![]()
jaki owulacyjny?? dziewczynom wychodzily pozytywy a w ciazy nie byly. Zrob normalny testCiążowego nie, ale skusiłam sie na owulacyjny, żeby z ciekawości sprawdzić, czy to działa i czy może coś się dzieje, ale oczywiście jest negatywny. I więcej nie testuje napewno....
A jak u ciebie?
Wszędzie takie widełki. Przy becie najważniejszy jest prawidlowy przyrost po 48 godzinach a nie wartość z jednorazowego pomiaru.Dziewczyny, wczoraj odebrałam wyniki bety, 247, ale z legendy na wynikach nie umiem nic odczytać..jestem albo w 1-2,2-3,3-4 tygodniu ciąży. Nie wiem czy u mnie w szpitalu dają takie nieczytelne widełki czy wszędzie
![]()
Ja wczoraj i przedwczoraj byłam jakaś mega padnięta. Tak jakby mnie "coś brało" ale to pewnie PMS. Jadłabym za dwoje ale to pewnie duphaston. Sutki przestały boleć więc @ się zbliża. Brzuch nawet nie boli. Też czekam na nowy cykl.Ciążowego nie, ale skusiłam sie na owulacyjny, żeby z ciekawości sprawdzić, czy to działa i czy może coś się dzieje, ale oczywiście jest negatywny. I więcej nie testuje napewno....
A jak u ciebie?
Robiłam wczoraj negatywny, czekam do poniedziałku.... Dziś 13 dpo.. Już mam dość patrzenia na negatywne testy... W każdej ciąży w wychodziły mi dzień przed pozytywne, więc wiem napewno, że się nie udało...jaki owulacyjny?? dziewczynom wychodzily pozytywy a w ciazy nie byly. Zrob normalny test
Dzięki. I już sobie wyobrażam tą radość w domku u wasZłote rady.. Podejść na luzie do wszystkiegomy nie zwracalismy uwagi na dni płodne po prostu przestalismy się zabezpieczac. Jak mieliśmy ochotę to dzialalismy. A objawy... Tydzień przed @ zaczęły się mdłości, zaczęły się bóle jak przed @, pierwszy test ciążowy wyszedł negatywny a był robiony 3 dni po planowanej @, gdy zaczęły się bóle piersi już wiedziałam co się szykuje. Drugi test wyszedł pozytywny =) bardzo się cieszymy z mężem, dziś mam wizytę u lekarza.
Do tej pory zawsze rozmiar mi się zwiększał przynajmniej o 1 w połowie cyklu (specjalnie nawet musiałam kupić biustonosz w większym rozmiarze) i nie mogłam spać na brzuchu. W tym moim zwariowanym cyklu wszystko.jest w porządku a cyc nadal mogę zwijać z pod kolan hahahahahaNadal masz mdłości?Złote rady.. Podejść na luzie do wszystkiegomy nie zwracalismy uwagi na dni płodne po prostu przestalismy się zabezpieczac. Jak mieliśmy ochotę to dzialalismy. A objawy... Tydzień przed @ zaczęły się mdłości, zaczęły się bóle jak przed @, pierwszy test ciążowy wyszedł negatywny a był robiony 3 dni po planowanej @, gdy zaczęły się bóle piersi już wiedziałam co się szykuje. Drugi test wyszedł pozytywny =) bardzo się cieszymy z mężem, dziś mam wizytę u lekarza.