reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Częściej kochaliśmy się jak nie mieszkaliśmy razem. A teraz on ma to gdzieś. Kurde kupię sobie wibrator aby zaznać przyjemności
U nas tez tak było. Ale z czasem znowu się poprawiło, może u Was też tak będzie.
Dziewczyny mam doła.... odpuściłam i starania są bez spiny ale myślałam, że może tym razem się uda.... @ powinna byc dopiero 30.10 , pobolewa od czasu do czasu jajnik.... dzis zauważyłam brązowe bardzo jasne plamienie..... więc pewnie nic nie wyszło.... znowu..... dołujace to..
Jeszcze nic nie przesadzone. Może to być jakieś plamienie tylko a nie @.

reklama
Częściej kochaliśmy się jak nie mieszkaliśmy razem. A teraz on ma to gdzieś. Kurde kupię sobie wibrator aby zaznać przyjemności
Poczatki , to ze mieszka sie osobno - zawsze jest wtedy inaczej.
Sztuką jest to pozniej utrzymać na podobnym poziomie. Oczywiście muszą chciec to dwie osoby.
Ja trafilam na druga polowke, taka prawdziwa.
Smiejemy sie, wyglupiamy, mowimy sobie o wszystkim, to właśnie on nauczyl mnie rozmawiac jak cos jest nie tak. Rozmowa zawsze pomaga.
Jak na co dzien jest okej to w lozku petarda :)

@Jadwiga1920 tak jak pisza dziewczyny najwazniejsza jest rozmowa..
Ja dzis lub jutro max powinnam dostac @.
Nie chce swirowac, robic testow ale piersi jak nigdy mocno bola. (pewnie tylko tak wyjatkowo w tym miesiacu aby dac mi znac jakie to uczucie ;-) ) . i takie czasem smieszne uczucie jakby szczypalo.. tzn kłuło małymi pinezkami. Hehe :-)

A co tam porabiacie?? Ja w pracy do 18.. Ale czas ciągnie sie niemiłosiernie...

Nie chce swirowac, robic testow ale piersi jak nigdy mocno bola. (pewnie tylko tak wyjatkowo w tym miesiacu aby dac mi znac jakie to uczucie ;-) ) . i takie czasem smieszne uczucie jakby szczypalo.. Hehe :-)

Oo u mnie tez jutro powinna być@ :)
I piersi tez pierwszy raz mnie tak bolą

Nie chce swirowac, robic testow ale piersi jak nigdy mocno bola. (pewnie tylko tak wyjatkowo w tym miesiacu aby dac mi znac jakie to uczucie ;-) ) . i takie czasem smieszne uczucie jakby szczypalo.. tzn kłuło małymi pinezkami. Hehe :-)

Ja siedzę na urlopie. Idę zaraz z małym na spacer. Trzeba się oderwać od myślenia. Trzymam kciuki aby @ nie przyszła

Oo u mnie tez jutro powinna być@ :)
I piersi tez pierwszy raz mnie tak bolą

A to chociaz nie jestem sama.. :-) Wg myslalam ze @ dostane we wtorek bo w sobote odstawilam Duphaston a zawsze mialam na 3 dzien po odstawieniu, ale daje mu jeszcze kilka dni.. W ciazy raczej nie jestem bo tydzien temu robilam test o czulosci 10 bo chcialam isc oddac krew ( w efekcie jej nie wzieli bo hemoglobine mialam ciut nizsza.. norma od 12.5 ja mialam 12.4.. ) . No chyba ze to jeszcze bylo za szybko na testowanie. Ale zrobilam tal w razie "wu" bo poprzedni cykl dziwny mialam. W 1dc krwawienie, potem dzien przerwy i znow krwawienie przez jeden dzien i koniec krwawienia.

Ehh i jeszcze taki piękny test owulacyjny.

Załączniki

• IMG_20191024_151805.jpg
    IMG_20191024_151805.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 99
reklama
Ehh i jeszcze taki piękny test owulacyjny.

Jeszcze nic straconego :-) Musisz z nim porozmawiac i wszystko wyjasnic.. Szczera rozmowa jest najwazniejsza.. U mnie gdy pprozmawialam szczerze ze swoim narzeczonym to okazalo sie ze jednak chce miec dzieci.. A zawsze wszystkim gadal ze nie mysli o dzieciach.. A tak naprawde myslal co innego tylko sie bal ze to przez niego nam nie wychodzi.. a teraz nawet sie zgodzil zrobic badanie nasienia

Do góry