AniaKaja
Fanka BB :)
Ja muszę czekać do 8 września na dzień kolejnej @. W pracy mam sajgon a nad niczym nie panuje. Totalny brak skupieniaMasz rację. Podobno dobre myśli przyciągają dibre rzeczy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja muszę czekać do 8 września na dzień kolejnej @. W pracy mam sajgon a nad niczym nie panuje. Totalny brak skupieniaMasz rację. Podobno dobre myśli przyciągają dibre rzeczy
A kiedy powinna być @?Mniej więcej 12 sierpień.. ale to wg kalendarzyka, po odstawieniu tabletek cykle mam regularne - 30 dni
Przy poprzednich ciążach testy wychodziły bez problemu.. ale może masz racje, poczekamy, zobaczymy![]()
Niestety @ ,ale nie poddaje się, chociaż wiek robi swojeI jak Emilia?? Pozytywnie czy @?
Dziś właśnieA kiedy powinna być @?
Ja już tyle razy się rozczarowałam, że nawet nie umiem myśleć że ttm razem się udało. Ale próbuję bo oszalejeJa muszę czekać do 8 września na dzień kolejnej @. W pracy mam sajgon a nad niczym nie panuje. Totalny brak skupieniatak sobie pomyślałem, że w tym cyklu będę afirmowac, tzn tylko pozytywnie myśleć na tak, bez dopuszczanie myśli na nie. Miłego dnia dziewczyny. Damy radę!
![]()
Moj suplementuje kwas foliowy, wit D3, cynk, selen, DHA... ale wszystko osobno, nie w jakims jednym specyfiku.Dziewczyny, czy przed rozpoczęciem jakiegokolwiek leczenia Wasi mężowie brali jakieś suplementy? Polecacie coś?
A @ kiedy?a ja dziewczyny w robociez dekikatne plamienia tez rano mialam, ale to raczej jasna kawa z mlekiem. Troche plecy bola, troche brzuch. Jutro rano na bete lece ale wynik pojutrze.