Jastia
Fanka BB :)
Nie dziękuję jeszcze... aleGratki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie dziękuję jeszcze... aleGratki!
Nie, to było endometrium i( właściwie mam ich dwa) bo owulacja była, pomyliłam sięStrasznie namieszałeś. Tak czytam i tu się nic kupy nie trzyma [emoji20]
Nie dostałaś wydruku z opisem? Tam powinno wszystko być napisane.
12,2 to endometrium pewnie... a nie pęcherzyk, później wspominasz o drugim...eh! Bo pęcherzyk 12,2 na 20ktorys dzień cyklu to żaden dominujący...no chyba ze dopiero owulacja za tydzień, a testować można ale za trzy tygodnie.
Ja nie miałam zleconego padania prolaktyny. Ale mieszkam w Irlandii i moze tu trochę inaczej wygląda. Poza tym na pierwszej wizycie przyszłam w okolicach owulacji żeby potwierdzić że w ogóle ja mam i wyszło w porządku. Cytologia też wyszła dobrze. Przebadalismy też nasienie męża od razuCzesc Dziewczyny, chcialabym wykonac badania aby sprawdzić czy ze mna i mezem jest wszystko w porzadku. Niby ja mialam juz wykonywane badania zanim zaczelismy sie starac o dziecko, ale sprawdzilam i lekarz np. nie zlecil mi zbadania prolaktyny a z tego co czytam na forum to wazne badanie. Co Wy radzicie zbadac i na jakie koszty sie przygotować.jestem juz zmeczona tymi niepowodzeniami![]()
Trzymam kciuki żeby tak zostało? A który to udany cykl?Mam nadzieję że tak zostanie![]()
A czy na badanie prolaktyny nalezy isc w konkretnym dniu cyklu czy nie ma to znaczenia?No tak, u mnie w jednym 22 w drugim 28, ceny w sumie pewnie są podobne.
@Jastia gratulacje! Grudzień zaczął się cudnie![]()
Najlepiej między 2 a 4 dniem cykluA czy na badanie prolaktyny nalezy isc w konkretnym dniu cyklu czy nie ma to znaczenia?
Trzeci.Trzymam kciuki żeby tak zostało? A który to udany cykl?
Dziekuje za infoNajlepiej między 2 a 4 dniem cyklu