Daraa_94
Fanka BB :)
Tak tak
a w środę lekarz
Czekamy na relację po wizycie! Dobrze pamiętam, że zastanawiałas się nad owu w 6dc??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekamy na relację po wizycie! Dobrze pamiętam, że zastanawiałas się nad owu w 6dc??
Nie jesteś sama ja tez kilka lat brałam anty. Okazalo sie po ciaży biochemicznej ze cos jest nie halo. Teraz mam nadzieje że w zblizajacy sie ten magiczny czas uda sie. Bo owu była progesteron 10 jupii@Dorciaaaa88
@PIGUŁECZKA86
A myślałam że tylko ja po 30tce zaczęłam starania o pierwsze dziecko. Mam 31 lat. Dobrze wiedzieć że nie jestem sama [emoji846]
Po 12 latach odstawiłam antykoncepcję. Pierwszy cykl 29 dni, podobno bezowulacyjny. Dziś 4 dc, mierze temperaturę, nie wiem czy będzie owulacja. W styczniu planuje iść sprawdzić na usg czy wszystko wróciło do normy![]()
Ja też ze śląskaA ja Tychy![]()
Też mam 30+, dokładnie 32.Widze, ze staraczek 30+ coraz wiecejmyslalam, ze jako jedna z nielicznych bede starac sie w takim wieku o dziecko.
Ja za miesiąc 39... także spokojnieWidze, ze staraczek 30+ coraz wiecejmyslalam, ze jako jedna z nielicznych bede starac sie w takim wieku o dziecko.
Krecha jak malowana!
DziękujęKrecha jak malowana!Gratulacje
![]()
U mnie niestety wyszedł negatywny, czekam do czwartku