• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jord akurat mdłości to mnie nie uspakaja bo z aniołkiem miałam je do końca ustały po zabiegu .
Z Patrykiem wymioty i mdłości zaczęły mi sie w 9 tygodniu a skończyły sie w 13 przez ten czas schudłam 9 kg.

Jord musze zakupic jakieś gry to sobie z mężem będę grać

hej ja na moment
nie ciekawie...syn mi się rozchorował:/ dziś byliśmy w pogotowiu bo gorączka nie chciała spaść i wogóle.. Angina. :// antybiotyk do środy. mam nadzieje że wydobrzeje. Sam jest smutny bo w czwartek mają bal w przedszkolu. Jak sie uda to pojdzie.. zobaczymy.

Pozdrawiam
jutro zajrzę

Kinga biedny Twój synuś. Mam nadzieję, ze szybko wydobrzeje...
Ja też miałam okropne mdłości wszystko mi śmierdziało, piłam tylko soki wiśniowe:eek:
Moja bratowa zakomunikowała nam dzisiaj, że jest w ciaży. To będzie ich trzeci dzidziuś. Bratowa na początku nie była zbytnio zachwycona, bo nie chciała już więcej dzieci - mój brat przeciwnie. W rezultacie bratu grozi kastracja a ja i moja druga bratowa zostałyśmy wyzwane od czarowwnic, bo ciągle jej marudziłyśmy, kiedy postarają o trzeciego bobaska i wymarudziłyśmy:-D
Po tej wiadomości mój mąż podbiega do mnie i pyta, kiedy my postaramy się o drugiego dziecko, bo on to już od dawne chce. Przyznam, że do tej pory myślałam, że to tylko ja tak bardzo chce drugiego dziecka.

mi tez wiele osob teraz marudzi o 2 dziecku kolega meza mowi no to kiedy wkoncu bedzie synek a w wigilie dostalam takie zyczenia od babci od dziadka i od brata "SYNA!!!"

sylwia to ja wolałabym wymioty niż ciągłe mdłości od rana do nocy i zgaga. bleeee
kinga-zdrówka dla synka wiem co to antybiotyki gorączka ostatnio u nas to na topie....a ja wczoraj na wizycie byłam z młodą bo ten kaszel ciągle dokucza i wiecie co? dostałam skierowanie na badanie kału na pasożyty....tylko że musiąłam iść prywatnie żeby czegokolwiek sie dowiedzieć bo moja pediatra chciała znów dać antybiotyk a młoda płuca czyste gardło piękne tylko ten kaszel.
Bunny- no ja nie narzekam moja córa wsuwa wszystko na co akurat ma ochotę....zaczyna mieć swoje preferencje smakowe....np. pomidorówę z ryżem może jeść hektolitrami a jajko czy kiełbaskę z wody taką wędzoną swojską to tylko od święta....ostatnio zasmakował jej kefir i wręcz piszczy jak go widzi.
z tymi mdłościami to wiesz jak jest najczęściej mijają po 12-13 tyg....a potem samo szczęśćie aż do porodu....tak ja sie pocieszałam....

Karola- 25lat syn 2 latka .....staranka zakończone pomyślnie
Jord- 27 lat,córka 19 miesięcy prawie 20 ....staranka maj 2012
Kobietka- 24lata, staranka maj 2013
Edyta01 -28 lat, 3 synów staranka... jak najszybciej sie da
JustkK- 27 lat, syn 2lata i 3miesiące? starnia jesień 2012
Zonga-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące....starania kwiecień 2012
Kinga- 26 lat?[wnioskuję po nicku]
sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy...staranka rozpoczęte
kogoś pominełam?

co jakiś czas będę wklejać tego posta tak dla przypomnienia i niezgubienia go w nawale reszty postów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry