• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Widze ze zycie nocne sie toczy :-)

Dziewczyny czy mozecie mi napisac co z zaproszeniami do zamknietej ? bo jak narazie nie piszecie nic na ten temat,chociaz pare dni temu sie przypominalam :cool2:

Karola- 25lat syn 2 latka .....staranka zakończone pomyślnie
Jord- 27 lat,córka 19 miesięcy prawie 20 ....staranka maj 2012
Kobietka- 24lata, staranka maj 2013
Edyta01 -28 lat, 3 synów staranka... jak najszybciej sie da
JustkK- 27 lat, syn 2lata i 3miesiące? starnia jesień 2012
Zonga-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące....starania kwiecień 2012
Kinga- 26 lat?[wnioskuję po nicku]
sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy...staranka rozpoczęte
kogoś pominełam?

co jakiś czas będę wklejać tego posta tak dla przypomnienia i niezgubienia go w nawale reszty postów

TAK, ja 26 lat i starania rozpoczęte! :tak:

Miłego dnia życzę
u nas jako tako, dajemy radę. walczę ze zbiciem gorączki i całkowitą eliminacją. Jutro powinno być lepiej.
A u mnie cóż, możemy zacząć śmiało serducha strzelać:tak: ale narazie wiadomo jak dziecko chore w domu... :/

Diablica czemu mnie na liście nie ma ? Juz sie nie liczę ?

Jord też mnie zdziwiłaś ze tv nie macie.

Ja juz po kolędzie. Nie było proboszcza więc luzik. Pati był o dziwo grzeczny na dzień dobry powiedział do księdza część , jak dostał obrazek było dziku(dziękuję) a jak stwierdził ze ksiądz przynudza to zrobił mu papa.

reklama
Joweg ja planuje dzidzie jak najszybciej ale narazie musze poczekac ,wiec mozliwe ze tez bede miala dzieciaczka z poczatku roku...:-p oczywiscie jak uda sie zaciazyc :dry:

Co z grupa zamknieta? pisze duzymi literami bo moze nie widac mojego poprzedniego posta
:rolleyes:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry