reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
edytka01- ja bede teraz brac duzo witamin i ziola pic bo folik to za malo chyba dla mnie , moje zarodeczki byly chyba za bardzo wymagajace heheh :) niestety zycie nie jest latwe :(

sylwia_d-
niby tak ale niby in vitro lepiej miec za mlodu bo niby im sie jest starszym tym ciezej :( normlanie w nocy sie czasami budze i slysze jak moj zegar biologiczny tyka :( tyk tyk tyk....... i caly czas sie zastanawiam co zle zrobilam :(

oj joweg ja mialam tak samo jak ty sie zadreczalam tymi pytaniami jestes jeszcze mloda zobazysz jak bedziesz kiedys wspominac te chwile i sie z nich smiac

syliwia_d- chcielismy z mezem troje dzieci ale teraz bedziemy sie cieszyc jak wogole jedno bedziemy miec , moze i bede sie smiac ale calkiem kamien z serca mi spadnie jak juz urodzi sie moje malnestwo :)
edyta01- no wiec tak 3x1 oeparol( wiesiolek) tylko do owulacji
siemie lniane (lyzka rano i lyzka wieczorem, i potem wypic mniej wiecej pol kubka)
sok pomaranczowy rano , sok marchwiowy wieczorem, zestwa witamin ja mam taki z mega dwawkami od profesorka , smakuje jak ziemia i jest streasznie drogi ale bede brac go po trnasferze a tak to centrum :) tabletki gingseng raz dziennie , garsc pistacji :) herbata z lisci malin nastepna to z czerwonej koniczyny, i liscie pokrzywy i pic to naprzemian jedna szklanke dziennie :)

tutaj linka zalaczalm :

NIEPLODNOSC-ziola i inaturalne metody wspomagania plodnosci

ja tam nic nie uzywalam i nie uzywam :P jakos nie jestem tego zwolennikiem maz tylko mi mowi ze napewno bedzie synek tylko kiedy ja sie smieje a on nastepnym razem
ogolnie troszke sie boje 2 iazy zeby nie bylo tak jak w 1 ale mam nadzieje ze bedzie lepiej

Joweg troszke tego jest,ale jak ma pomoc to ilosc specyfikow nie ma znaczenia :tak:

Sylwia kazda ciaza jest inna w dwoch pierwszych moglam robic wszystko tak dobrze sie czulam a w ostatniej mialam przykaz lezenia,mdlosci ogolnie do doopki :zawstydzona/y: ale dla dziecka wszystko sie przerwa i nawet perspektywa ewentualnych mdlosci nie zniecheca mnie :-D

sylwia_d- nie wiem czy to pomaga ale wielu dziewczynom sie udaje przy in vitro jak zaczynaja to brac a tak jak wy ze w sumie niema u Was problemu to oodrazu powinnyscie zaskoczyc :D

reklama
edyta01- i co zrobie :) trza sobie jakos dopomoc :) ja bym wszytsko zrobila zeby tylko jakos sie udalo :) a widze ze ty juz masz trzy pociechy :D ja zawsze chcialam miec duza rodzinek :) no i chcialabym miec 3 dzieci ale zobaczymy jak to wszystko pojdzie i czy bedzie nas stac nas na to in vitro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry