reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
edyta01- i co zrobie :) trza sobie jakos dopomoc :) ja bym wszytsko zrobila zeby tylko jakos sie udalo :) a widze ze ty juz masz trzy pociechy :D ja zawsze chcialam miec duza rodzinek :) no i chcialabym miec 3 dzieci ale zobaczymy jak to wszystko pojdzie i czy bedzie nas stac nas na to in vitro

No tak ja juz mam pokazna gromadke,ja mam dwie starsze siostry i zawsze bylo wesolo ...

A Wy za in vitro musieliscie placic? z tego co wiem to u nas 2 lub 3 proby sa darmowe :tak: no ale widze ze mieszkasz w Niemczech...

reklama
edyta01- u nas niby 3 proby pokrywaja 50% ubezpieczenie i 50% ja :/ ale ze wzgledu ze jestesmy za mlodzi musimy sami placic za wszyystko czyli juz 5,5 tys euro :/ plus mrozenie zarodkow , mrozenie spermy i plus kriotransfer( ten z zamrozonyhc zarodkow) w sumie konca nie wiedac :(

sylwia_d-dzielna jestes :)

musialam bo tak bardzo walczylam o moja coreczke ogolnie to zazely sie komplikacje w 23 tyg ciazy jak to zaczely mnie lapac skurcze wymioty bole brzuha myslalam ze rodze bardzo zle ze mna bylo poszlam do lekarza na szpita a on ze to zatrucie pic siemie lniane po 5 dniach wrocilam w bardzo ciezkim stanie wymioty z krwia i td wkoncu mnie przyjeli bo juz nawet nie moglam jak mowic i tylko mdlalam lezalam jaktrup i po 4 godzinach stwierdzili silne zapalenie trzustki kamienie w woreczku zolciowym zalozyli mi sonde dostalam kilka krolowek zastrzyk przeciw bolowy i na chirurgie ezalam tam 8 dni i wrocilam do domu bo stan sie polepszyl sw rita mi pomogla lekarze ogolnie robili co im sie podobalo bo matka pollka chciala aby mnie do nih zawiezli ale jakos nie i ajk byl ook to do domu ale nie bede wam smecic :P

Bożusiu co wy musicie przechodzić i przechodziłyście by zobaczyć swoje maleństwa.

Tylko dziękować że u nas takich poblmów nie było.

W sumie to trochę mi dziwnie na forum tu bo wy takie macie przejścia a ja siedzę przed ekranem i nie wiem co mam wam pisać bo nie znam Waszych problemów i rozterek a głupio mi pisać że u nas nic się nie działo i zaskoczyło od razu.

zonqa- to tylko mozesz nas wpierac ze mamy jezszce szanse ze ludziom normalnie tez sie udaje jak chca :d bo jetses pierwsza ktora znam ze chciala i zaskoczyla :) nieliczac kolezanke z liceum ale one nie chcialy:d a tak to wszystkie co znam to mega problemy:( woogle to nie mam za duzo znajomych tutaj i tak szczeze to nawet niema z kim pogadac ........ mam tylko to forum i Was :)

zonga tylko pogratulowac :)
u mnie bylo ciezko zajsc i ciezko zeby dziecko sie urodzilo zdrowe ale walczylam z lekarzami bo jeden mi powezial ze jestem porzadna alkoholiczka a ja jestem abstynent a drugi ze nie beda ani cc ani wywolywac bo moge im umrzec i mam czakac na swoja kolej to byl 38 tc a urodzilam w 42 tc wiec ile czekanai

Zonqa tylko sie cieszyc ze nie mialas problemow,a pisz o swoim maluszku np.co teraz robi ?:-p moj chodzi z mala butela i podskakuje na lozku,czekam na kolezanke bo ma przyjechac i wybierzemy sie z dzieciaczkami do parku,ma byc ok 14tej wiec jeszcze chwile moge z Wami posiedziec ...w miedzy czasie dalam dzieciom obiad,a teraz pije kawe i podczytuje co piszecie :cool2:

Joweg oj to troszke kasy trzeba na to przeznaczyc,moim zdaniem tez powinniscie miec zrefundowane w polowie :sorry2:

reklama
sylwia_d- ja juz tez torche mialam doczynienia z lekarzami przyglupami :/ mojemu mezowi lekarka podlaczyla zle chemiie , chemila miala leciec 12 godzin a przeleciala w 4 godziny maz lezal tam i umieral a ona na to ze sie pomylila i ze teraz nie mozna nic zrobic tylko sie modlic to moze przezyje !!!!! myslalam ze jej leb urwe, nawet nie potrafi zrobic prostych obliczen z matmy :/ zeby bylo dobrze..... potem juz samma kontrolowallam zawsze czy dobrze ustawiala , a czasami jak nie wiedziala jak dziala apart to po pielegniarke dzwonila i niby ona wielka pani doktor tylko chodzia i sie panoszyla z nosem do gory po szpitalu :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry