reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama

W tym rzecz ze jest juz zamknieta do ktorej maja dostep tylko niektore dziewczyny,mialam zglosic sie w styczniu aby dostac zaproszenie i jak narazie cisza,a chcialabym wiedziec ,chyba nie wymagam wiele :sorry2: ... jesli go nie dostane to zaloze druga zamknieta dla tych dziewczyn ktore nie zostaly zaproszone,poniewaz na niektore tematy nie chce pisac na ogolnym :-)

joweg nie chce cie namawiac ale powiem ci jak ja zaszlam w ciaze przestalam o niej mysle i wiedzialam ze juz nie zajde w ciaze wcale o tym nie myslalam kochalismy sie kiedy chcielismy dla ohoty ale na forum nie uczeszczalam bo sie nakrecalam zajelam sie praca i wiecie co po 3 miesiacach sie dowiedzialam ze jestem w 8 tyg ciazy

edyta01- w sumie juz ponad rok :) najpierw liczylam ze naturlanie moze sie uda i ze zdarzy sie cud , no ale niestety :( a lipcu mielismy pierwsza wizyte w klinice , maz mial raka i wczesniej oddal sperme wiec wiedzielismy w sumie co nas czeka ale myslelismy ze jak daja juz gotowy zarodek to jak moze sie nie udac , oglnie sperma meza super sie rozmrozila duzo plemnikow i bardzo ruchliwe , ja mam 20 lat , wyniki superrr dawali nam 80% na udane in vitro ale niestety :( nie udalo sie , teraz normalnie powinnam miec znowu transfer bo mamy 3 zamrozone zarodeczki , ale kupujemy wlasnie dom , ja znalazlam porace i na razie do wiosny se odposcilismy , za miesiac chcemy isc do lekarza bo chcemy zeby transfer byl koniec maja poczatke czerwca no i tylko sie modlic , dzis wybieram sie na wielki zakupy witaminek ziolek i wogole wszytsko co najlepsze zeby macica byla dobrze przygotowana na przyjecie maluszkow :) no i moze akurat sie uda ale nie nastawiam sie tez za bardzo bo niehcce sie znow rozczarowac :(

reklama
Joweg bardzo mi przykro ze zycie tak ciezko was doswiadczylo...dobrze ze wijecie sobie gniazdko,wlasny domek to dobra inwestycja,a jak sie juz urzadzicie ,bedziecie mogli w spokoju czekac na swoje kruszynke,a teraz masz czas na przygotowanie organizmu na przyjecie kruszynki,lykaj folik a napewno nastepne podejscie bedzie szczesliwie zakonczone czego Ci zycze :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry